Въпрос за лош радио сигнал на CD??

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
miro82
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за лош радио сигнал на CD??

Мнениеот miro82 » Сря 30 яну 2008 11:21

Когато си купих моето голфче то нямаше музика и брат ми ми подари едно ЦД Елит на 2 месеца. И тъй като нямах кинти защото вложих всичко в колата си го сложих. Но нещо радиото работи кофти. Ходих при майстор който смени основата на антената с китайска за 8 лева цялата работа сигнала се вдигна но съвсем малко. После ходих на майстор за авто музика който отвори касетофона гледа тунерчето каза че е китайско и фалшиво и го смени с корейско като ми обясни че също не било стока но все пак било по-добре и след това малко се поправи сигнала но пак пръщи. Питах майстора и той ми каза еми те тези цд толкова хващат на радио... и ме посъветва да си купя ново ЦД. Та въпроса ми е дали наистина е от ЦД то или имам някакъв друг проблем? Добре ще купя ново ЦД но къде е гаранцията дали проблема ще се оправи? Някой има ли идея дали антената може да се замери по някакъв начин?
Благодаря ви!

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Сря 30 яну 2008 11:25

провери дали кабела който е вързан към цд-то за антената вобще е закачен за нея, аз имах този проблем :wink:

miro82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miro82 » Сря 30 яну 2008 12:28

Ами майстор гледа и каза че всичко е свързано но дали не е прекъснато някъде по трасето незнам и аз..... но предполагам че не е.

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Сря 30 яну 2008 12:56

miro82 написа:Ами майстор гледа и каза че всичко е свързано но дали не е прекъснато някъде по трасето незнам и аз..... но предполагам че не е.
ами ако ти се занимава земи провери антената ама не само там дето е цд-то ами целия път към антената :wink:
или пробвай цд-то в колата на някой твой познат

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”