"Пляка" ми едната колона

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

"Пляка" ми едната колона

Мнениеот dan40 » Пон 28 яну 2008 22:48

Здравейте колеги ! Днес ми направи впечатление че едната ми колона се е "разплякала" :( Странното е че колоните са кажи речи нови - преди 2-3 месеца ги купувах чисто нови . Колоните са Pioneer и се водят що годе за хубави - 160 лв ги взех. Слушал съм ги винаги в границите на нормалното , не съм ги дънил въобще , ноооо .... пляк пляк :( Вече почвам да се чудя важи ли още приказката , че евтиното излиза скъпо , май скъпото излиза още по-скъпо ! Питането ми е дали е поправимо това и евентуално ако да , къде ги правят ??

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 28 яну 2008 23:09

Май отива към http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=71420 това което си мисля ! Но май само това ще ти помогне пренавиване или поне оглед от някой който наистина разбира ! :D

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Re: "Пляка" ми едната колона

Мнениеот ReCaRo` » Чет 31 яну 2008 18:04

dan40 написа:Здравейте колеги ! Днес ми направи впечатление че едната ми колона се е "разплякала" :( Странното е че колоните са кажи речи нови - преди 2-3 месеца ги купувах чисто нови . Колоните са Pioneer и се водят що годе за хубави - 160 лв ги взех. Слушал съм ги винаги в границите на нормалното , не съм ги дънил въобще , ноооо .... пляк пляк :( Вече почвам да се чудя важи ли още приказката , че евтиното излиза скъпо , май скъпото излиза още по-скъпо ! Питането ми е дали е поправимо това и евентуално ако да , къде ги правят ??
колега говорителя от намотките ли ти трака, или от мустаците ? :roll:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Чет 31 яну 2008 19:19

А случайно да са ти рязали ламаринената кора преди да ти ги монтират или монтираш :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”