JBL vs THUNDER
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
JBL vs THUNDER
Здравейте, в момента съм с бас каса JBL с говорител 250W http://uk.shopping.com/xPF-JBL-GT-4-12 и с усилвател пак JBL 1x160W http://www.sigmanet.ro/cat.php?id=3050& ... L%20CS60.2, но ми се струва че улилвателя е малко слаб за този.Въпроса ми е дали си струва да си продам усилвателя и да си купя ТHUNDER TCA-2125 http://www.thunder.bg/index.php?cPath=5.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Thunder 1 път съм отварял за ремонт.... никога не бих си купил такова нещо. Платката под всякаква критика - едностранна, без солдер маска, евтин боклук просто пистите се едно с ножче съм копaл и съм наливал разтопено олово.
Компоненти - евтини китайски, почти работят
вероятност да изгори при продължително натоварване - над 90%
факт беше че те на 27-29 волта напрежение постоянно сложили кондензатори за 25 волта... резултата беше красив.
JBL може да не е върха на сладоледа ама поне каквото пишат го изпълняват и под капаците и шарените надписи имаш нещо сравнително истинско, за разлика от Thunder
факт беше че те на 27-29 волта напрежение постоянно сложили кондензатори за 25 волта... резултата беше красив.
JBL може да не е върха на сладоледа ама поне каквото пишат го изпълняват и под капаците и шарените надписи имаш нещо сравнително истинско, за разлика от Thunder
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Cyberloner написа:Thunder 1 път съм отварял за ремонт.... никога не бих си купил такова нещо. Платката под всякаква критика - едностранна, без солдер маска, евтин боклук просто пистите се едно с ножче съм копaл и съм наливал разтопено олово.
Колега аз имам Thunder.Не е кой знае какво.И аз имах проблем с него но не съм съгласен че при продължително натоварване гори.Слушал съм 8 часа без прекъсване и нямаше никакъв проблем.А що се отнася да двоуменето на колегата не си струва да го сменяш усилвателя.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
kole7o написа:Благодаря ви за съветите явно няма да го сменям засега, направо като сабера малко пари ще си купя нещо по качествено ако въобще е възможно тука в България да се говори за качествена музика.
Да ти кажа човек

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”