Бас на Венто?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 25 сеп 2005 20:20

Аз съм писал и по-нагоре-на задните врати мястото за говорители е много плитко(предполагам на всички Голф 3 и Венто е така).
Как сте решили този проблем,защото там е най-лесно да се реже,а и няма да се вижда при демонтиране на говорителите,НО дали няма да влиза вода от там или да се мокри говорителя отзад Screwy .
Ако се реши проблема с говорителите на задните врати мисля,че 6 броя са ми достатъчни.
Да не пускам нова тема-вчера видях в метро МП3 марка НИППОН(мисля,че горе долу се пише така),отпред с USB порт и вход за мемори карта за 168лв. :oops:На друго МП3 не съм виждал такива входове,а идеята е супер .Мнения?

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пон 26 сеп 2005 1:36

В тояга могат да ти направят удължаващи пръстени, които не са скъпи, тапицират се и става като заводско :idea:
Такива плеъри колкото искаш; Блаупункт имат такъв от преди 5 години! По-скоро цената е интересна!!!

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Съб 09 фев 2008 23:49

FELIPE написа:Аз съм писал и по-нагоре-на задните врати мястото за говорители е много плитко(предполагам на всички Голф 3 и Венто е така).
Как сте решили този проблем,защото там е най-лесно да се реже,а и няма да се вижда при демонтиране на говорителите,НО дали няма да влиза вода от там или да се мокри говорителя отзад Screwy .
Ако се реши проблема с говорителите на задните врати мисля,че 6 броя са ми достатъчни.
Да не пускам нова тема-вчера видях в метро МП3 марка НИППОН(мисля,че горе долу се пише така),отпред с USB порт и вход за мемори карта за 168лв. :oops:На друго МП3 не съм виждал такива входове,а идеята е супер .Мнения?
Може да направиш следното. Да си направиш една баскаса и да сложиш 2 говорителя в багажника. Мисля че така е най- добре .

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 10 фев 2008 10:17

:D Да-а-а ...2005-та...как неусетно лети времето :woooow: ...иначе проблема го реших по следния начин->
Изображение
...без да режа кората отгоре->
Изображение
Над елипсите има заводски кръгли отвори в ламарината за говорители...е по-хубав звук щеше да има, ако елипсите бяха отгоре,ама трябва да се реже ламарината и кората.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”