MP3-ka за автомобил

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

MP3-ka за автомобил

Мнениеот Bundy » Нед 02 мар 2008 17:32

значи видях я у една приятелка която имаше такава и приличаше на джобна мп3-ка с дисплей но има накрайник който влиза в запалката и като го включиш си тръгвало през колоните които имаш в колата.... Има си карта 1GB и е много компактно и нещо взех да се навиваам.... Каза че го била взела от магазин на Мтел и вършело супер работа ама понеже на мацки много вяра нямам и викам чакаи да се допитам до колегите във форума..... Та пичове някой имал ли е такова нещо и какви са му впечатленията,как работи,колоните работят ли си на пълния капацитет>>>? Изобщо всичко което можетеда кажете за джаджата и да ми е от полза и да преценя дали да си купя или не... Благофаря предварително.....

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 02 мар 2008 18:06

и аз имам такоз.струва 50 лева.емпе3 плеар се води,закача се на запалката,може да му се закача флашка,праща сигнал към радиото плеара(касетофон,сиди) или там каквото имаш в колата.

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Нед 02 мар 2008 18:29

Значи то се връзва само и си сменяш песните от твоя си касетофон..така ли?? Ти доволен ли си?? И от къде си го купи>>>??И марката каква е ???

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Нед 02 мар 2008 20:27

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”