kenwood или pioneer
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
kenwood или pioneer
Коя от двете марки е по добра като цяло за цд плеар.И още нещо искам да разбера какво значи MOSFET краино стъпало,че новите плеари са с такава екстра почти всички.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
За мен няма спор! Пайнер, разбира се!!!
Висшият им клас е сапоставим само с Алпин, Кларион и Бекер!!!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: kenwood или pioneer
Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor-та накратко за к,во иде реч-обикновените биполярни транзистори генерират честотно изкривяване при усилване на сигнала.При мос-фет транзисторите няма такова изкривяване и полученият сигнал е много чист,също така осигуряват и голямо отношение сигнал/шум,високите не се смущават с шум!По-подробно в Гугъла-ам ти трябва техн. немски или английски-има и доста схемички!Achim Lauritzen написа:Коя от двете марки е по добра като цяло за цд плеар.И още нещо искам да разбера какво значи MOSFET краино стъпало,че новите плеари са с такава екстра почти всички.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз си взех Pioneer DEH-P5730MP преди два дни и съм адски доволен. Чува се прекрасно .. ясно и чисто! Вързва се с интериора на колата ми. Преди бях със Sony, което наследих от предишния собственик и никак не ми харесваше как стои в колата.. може и да се самозалъгвам, но и звука на Pioneer-а е по-добър?!
Имал съм няколко Kenwood-а, но като качество на възпроизвеждане не са сред най-добрите. Новите модели незнам как са, но определено аз бих избрал Pioneer.
Преди ..
Сега ..
Имал съм няколко Kenwood-а, но като качество на възпроизвеждане не са сред най-добрите. Новите модели незнам как са, но определено аз бих избрал Pioneer.
Преди ..

Сега ..

Re: ре
SkyWalker написа:За мен няма спор! Пайнер, разбира се!!!
Много си прав ! Имам само някои забележки към Alpine-те. Два съм сменил и то все от расовата класа (CDA-9815R, асега съм със CDA-9835R) - радио тунерите им НЕ СТРУВАТ. CD, MP3, саунд-фючъри: еквилайзери, бас-фокуси, времезакъснения - супер, много са добри, но радиото им е кръгла нула. Решил съм да се пробвам с Pioneer.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:SkyWalker написа:За мен няма спор! Пайнер, разбира се!!!
Много си прав ! Имам само някои забележки към Alpine-те. Два съм сменил и то все от расовата класа (CDA-9815R, асега съм със CDA-9835R) - радио тунерите им НЕ СТРУВАТ. CD, MP3, саунд-фючъри: еквилайзери, бас-фокуси, времезакъснения - супер, много са добри, но радиото им е кръгла нула. Решил съм да се пробвам с Pioneer.
За радиото съм съгласен, но колко радио слушаш? Истинската музика си е от твоите дискове, поне аз така мисля!
SkyWalker написа:За радиото съм съгласен, но колко радио слушаш? Истинската музика си е от твоите дискове, поне аз така мисля!
А бе да ти призная и аз така си мислех, но се оказа, че слушам радио не по-малко. Факт е че истинската музика си е от дисковете, които са с мен, но напоследък и радиото ми се услади доста. Има няколко радиостанции, които пускат много интересни set-ове, хитове или просто информация. Разбира се няма база за сравнение в качеството на sound-a между CD и FM Tuner, но понякога просто искаш да послушаш радио. А когато си се изръсил доста сериозна сума за "свирка" от висок клас очакванията (и респективно претенциите към нея) са също така високи. По отношение на радио приемането наистина имам сериозни резерви към Alpine - много по-евтини "свирки" демонстрират далеч по-добри постижения в FM приемането. За CD/MP3 плеигът на Alpine-те нямам никакви забележки. Но на всеки, който е решил да си купува по-висококачественна "свирка" без да се замисля ще кажа: "ако държиш и на FM тунер-а, Alpine не е правилният избор !"
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:21, променено общо 1 път.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Алпин имат и една серийка Ф1, където компромис няма с нищо, но който и компонент да е от тази серия струва, колкото средно статистически Голф 3!!! 

Re: re
SkyWalker написа:Алпин имат и една серийка Ф1, където компромис няма с нищо, но който и компонент да е от тази серия струва, колкото средно статистически Голф 3!!!
E, то и BECKER-a се хвали с двоен тунер и сигурно има умопомрачително несъскащо и не смесващо станциите радио, ама (без да коментираме дизайна му) 1500лв. за свирка ... Мисля че всичко трябва да има някакви разумни граници
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
При Алпин F1 нещата започват от 1500 евро!

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Achim Lauritzen написа:След тримесечно събиране на средства си взех Р5730МР.Наистина има голяма разлика с предишния ми кенууд,нищо общо като качество.
Честито! И аз така направих миналата година - от кенууд на пионерче.
Е верно си е: Нищо общо нема! Отсега нататък съм сигурен, че само пионери ще имам в колата! Според мен цена/качество при тази марка е оптимално за всички класове плеъри.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”