...
- stoichokolev
- Автомобил:
- Двигател:
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
badboy_pl написа:Абе кой ще слуша радио бе хора,за кво ви е?След като можеш да го вземеш на далавера давай
prailno

sporim s edin priqtel, ima jetta tuka,...i 6 cd changer u bagajnika...
bilo po qko...ama ne znae 4e az na 1 cd subiram pove4e muzika otkolko toi na 6 diska.... i za da smenq diska, ne tree da hodq do bagajnika

ako vi trqbva da proverite ne6to po Pioneer 4600-kata kajete,
u kolata mi e 6te vi kaja....makar da ne sum pipal radioto nikoga

i bez tfa she go slagam na priqtelkata u GTI-kata,
az vzimam Pioneer 860 , ebahti 4udoto, nqmam turpenie..

Някой друг колега взимал ли си е наскоро от Щатите плейър?
Едно приятелче си купи от там пайнер, панасоник и едно куча марка. Само последно работи на нашите европейски честоти. А консултатите там хабер си нямат от тая подробност. Нали са си във великата Америка...
Мисля и аз това лято да си взема и държа на радиото, а и да е марково.
Някакво прясно съветче да ми дадете?
Едно приятелче си купи от там пайнер, панасоник и едно куча марка. Само последно работи на нашите европейски честоти. А консултатите там хабер си нямат от тая подробност. Нали са си във великата Америка...
Мисля и аз това лято да си взема и държа на радиото, а и да е марково.

Някакво прясно съветче да ми дадете?
- amonev
- Автомобил:
- Двигател:
Мога да преправя радиото на голяма част от Pioneer-4ета. Ако имаш нужда или съвет няма проблем да питаш на ЛС
пп - досега е тествано на P88RS, 6900UB, 8600, 7800 и няма проблеми. По принцип и на много други модели може да се направи, включително и възможността за високоволтови изходи и жично дистанционно, което е привилегия на сериите Premier

пп - досега е тествано на P88RS, 6900UB, 8600, 7800 и няма проблеми. По принцип и на много други модели може да се направи, включително и възможността за високоволтови изходи и жично дистанционно, което е привилегия на сериите Premier

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”