Касетофон=mp3 ?Мога ли да ползвам пиновете от Ченджера?
- tron_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Касетофон=mp3 ?Мога ли да ползвам пиновете от Ченджера?
Мога ли да използвам пиновете за ченджер на Касетофона за да вкл.Mp3 flas plear-от изхода за слушалките??? 

- tron_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Касетофон=mp3 ?Мога ли да ползвам пиновете от Ченджера?
Получи се!tron_ написа:Мога ли да използвам пиновете за ченджер на Касетофона за да вкл.Mp3 flas plear-от изхода за слушалките???

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Бих искал да събудя темата
Главоблъскам се с този въпрос от няколко дни и нямам много напредък, знам за XCarLink но 220лв няма смисъл, в предишната ми кола имах пайнеер цд и през aux входа ipod-a ми и беше кристъл клиър звук всичко 6 перфектното решение
а сега тази гамма 4 свири и изглежда изклучително добре единствено искам да и пусна линеен вход и да си вкарам сигнала без кривене (както в момента през адапторна касетка криви и съска не се трае)
Писах ЛС на колегите от тази тема но никой нищо не каза, сигурно са хванали гората в хубавото време
Споделете моля кой какво е направил и доволен ли е от звука
Главоблъскам се с този въпрос от няколко дни и нямам много напредък, знам за XCarLink но 220лв няма смисъл, в предишната ми кола имах пайнеер цд и през aux входа ipod-a ми и беше кристъл клиър звук всичко 6 перфектното решение
а сега тази гамма 4 свири и изглежда изклучително добре единствено искам да и пусна линеен вход и да си вкарам сигнала без кривене (както в момента през адапторна касетка криви и съска не се трае)
Писах ЛС на колегите от тази тема но никой нищо не каза, сигурно са хванали гората в хубавото време

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”