Тези говорителчета могат ли да се залепят - оправени на вид

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пет 18 апр 2008 1:24

Не си купувай от тези комплекти, не са хубави! Купи си 16кв. кабел, на който ще сложиш веднага след акумулатора предпазител. Такъв кабел е прекалено як за този амп но нека. Колкото по-малко пад на напрежение върху кабела, толкова по-голяма изходна мощност. Утре може да решиш за нов усилвател, няма да прекараш пак кабели :wink: Силовия кабел се пуска под единия праг а кабела за сигнала под другия! Проводника за GND (маса, минус) също да не е под сечението какъвто е на "+"!

Такъв преобразовател за сигнал за който говорихме по-горе ще ти е нужен ако нямаш линеен изход. Цената му не надхвърля 10-тина лв, не гледай в този сайт колко е... Но има друго, това решение е гадно, сигнала да бъде един път усилен при което се вкарва не малко шум, след това да бъде намален чрез делители, след което да се подаде на усилвателите с всичките наслагани шумове. Отделно съм почти 100% сигорен, че ще се получи несъответствие м/у нивата на сигнала излизащ от преобразуватела и от входния на ампа! Най-добре е да имаш отзад чинчове за линеен изход. Ако нямаш, принципно е възможно да се изведат но стига да намериш човек който да е наясно с това, аз съм ти далече.
Защо не помислиш за плеър?

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 11:33

Ами защото съм доволен от оригиналния касетофон, имам си устройство с флаш памет което лъже касетофона че е чейнджър и е много по удобно от колкото някоя CD на което трябва да се чудя къде да оставям панела и къде да слагам дисковете. Другото което ми харесва е че този касетофон идеално се вписва в интериора докато друг не мисля че ще се впише така. А ако отида в Авител според теб дали ще се справят със задачата ? Много жалко че си далече !

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пет 18 апр 2008 12:58

Не се занимавай с тях и разни други "фирми"!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 13:13

Имам познат който се занимава с такива работи .... много е добър и не е далече. Дали да не отида при него, защото сам е абсурдно да се справя! Мерси!

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пет 18 апр 2008 13:55

longora написа:Имам познат който се занимава с такива работи .... много е добър и не е далече. Дали да не отида при него, защото сам е абсурдно да се справя! Мерси!

Ако познатият ти е по навътре в нещата, има и друг и наи-труден вариант, да се разглоби и замери касетофончето и да се изкарат изходи от пред усилвателя. Не казвам, че е лесно, но така ще си имаш и останалите изходи и директно сигнал за усилвателя. За мен този вариант е наи- добър, защото ако започнеш да закачаш стъпалото има и други ефекти.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 19:18

Ами добър е доста ... дори го искаха в Тояга ама той им отказа :) Значи ще ходя да го видя какво прави, пък дано стане :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”