Предни колони ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предни колони ?
Преди 2 месеца си купих голфче 3-ка и ве4е искам да сложа и някаква музика обаче нема пари да ходя в някоя фирма и да дам 500 лв за нещо "среден клас". Знаете как е - кола на старо сервизи, застраховки... не останаха много пари! Та въпроса ми е за предните колони.... отзад ясно режа кората и слагам елипси 6*9 ама тия оригиналните на таблото няма да издържат. На таблото няма място за по-големи, а на вратите колкото и да ги гледам все не намирам дупки за колони
Тапицерията ли се реже ? (простете моето невежество)

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
На Голф3 отпред има пластмасови джобове два типа - с дупки за тонколони и съответно без. Твоите явно са от втория вид
В този случай трябва да си търсиш джобове с дупки за тонколони, а и тогава на корите на вратите трябва да си изрежеш дупки, за да влязат колоните. В Технополис има хубави неща за не много пари. Две такива колони варират между 60 и 150лв в зависимост от марка, мощност и т.н.

В този случай трябва да си търсиш джобове с дупки за тонколони, а и тогава на корите на вратите трябва да си изрежеш дупки, за да влязат колоните. В Технополис има хубави неща за не много пари. Две такива колони варират между 60 и 150лв в зависимост от марка, мощност и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Предни колони ?
sasho_qnev написа:Преди 2 месеца си купих голфче 3-ка и ве4е искам да сложа и някаква музика обаче нема пари да ходя в някоя фирма и да дам 500 лв за нещо "среден клас". Знаете как е - кола на старо сервизи, застраховки... не останаха много пари! Та въпроса ми е за предните колони.... отзад ясно режа кората и слагам елипси 6*9 ама тия оригиналните на таблото няма да издържат. На таблото няма място за по-големи, а на вратите колкото и да ги гледам все не намирам дупки за колониТапицерията ли се реже ? (простете моето невежество)
Ако не си намериш джобове (оригинални) - мога да ти преправя твойте и да ти направя гнездо за говорители (с какъвто искаш размер), но аз ти репоръчвам ако ти ги правя - да се сложат едни 8"-ци и добри пищялки на таблото. Даже няма да ти излезе скъпо. Имам 8" говорител, 70Watts RMS с два магнита, меко окачване, и много ниска резонансна честота за този размер (под 32Hz), който свири божествено

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А за Поло
Може ли да направиш някаква магия за едни хубави колони във вратите?
Защото в момента там имам само "чекмедже" ако има някакъв начин да се затвори част от него и с някаква приятна решетка да се направи хубаво, че и да свири така..
Защото в момента там имам само "чекмедже" ако има някакъв начин да се затвори част от него и с някаква приятна решетка да се направи хубаво, че и да свири така..

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: А за Поло
wili98 написа:Може ли да направиш някаква магия за едни хубави колони във вратите?
същото де

Това на голф2 ли е?
Или 6,5" или 8" ти измислям на бързо и става лудница...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”