Въпрос за озвучаване

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Odisseus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос за озвучаване

Мнениеот Odisseus » Пон 28 апр 2008 21:32

Здравейте,

Миналата година се сдобих с Caddy Life 1.9TDI. Като цяло съм много доволен от автомобила, но това е за друга тема.

Сега по темата - колата дойде с фабрично аудио - CD RCD300 (без MP3) и 6 озвучителни тела. Бях доста приятно изненадан от звученето на фабричната система, но както обикновено - може повече.

От известно време ми се върти в главата идеята за активен бас. Спрях се на това решение основно заради компактния му дизайн. Въпросът ми е - може ли горепосоченият активен бас да се свърже с фабричното CD? Какво ще ми е необходимо (като свързаност имам предвид - аудио сигнал от задните тонколни предполагам, ток от акумулатора...)? Тъй като автомобилът е гаранционен смятам да съгласувам всичко с местния дилър на VW (Вестауто-М Бургас), но все пак бих искал да попитам и вас.

Второто нещо, което искам да попитам - може ли в България да се намери това устройство? Ако някой е ползвал нещо подобно, моля да сподели опита си.

Благодаря предварително за отговорите!

Поздрави

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Пон 28 апр 2008 23:18

:welcome_to_group :търсачкаа :търсачкаа :търсачкаа

...форума има една ного готина екстра-ТЪРСАЧКА
ето ти една тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=87489

Odisseus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Odisseus » Пон 28 апр 2008 23:34

Благодаря за отговора.

Аз търсачката я използвах. И не само тази, а и в google търсих и не успях да намяря каквото ми трябва. Основно исках да попитам дали някой има опит с въпросния Pioneer и дали има високоволтов вход. Също ме интересува от къде в автомобила може да се вземе ток - от акумулатора или някъде от купето. Сигнал - от колоните или директно то CDто.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”