Препоръчайте CD за около 200 лева

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 05 май 2008 21:50

Тоя блаупункт го забрави. :wink:

Иначе според мен додай още някой лев и си вземи това. http://www.electron.bg/product_info.php ... 00&pto=270
Няма да збъркаш ако вземеш и някое пайнерче от по-долен клас,но после ще си викаш,защо не си си взел този. :wink:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 05 май 2008 22:17

Аз се спрях на това: http://www.katalog.avans.pl/produkt.php?pid=60078
поради няколко причини - допадна ми дизайна панела, може да се осветява в приятна зелена светлина (като таблото), цената му е 215 лв. в Технополис и не на последно място: има слот за USB (нямам намерение да правя грешката да ми се търкалят дискове из колата).
Всички CD-та от този клас са с близки възможности. Важно е да се подберат хубави говорители!

Препоръчвам да не пазарувате от Техномаркет!!!

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 05 май 2008 22:21

jijibs написа:Аз се спрях на това: http://www.katalog.avans.pl/produkt.php?pid=60078
поради няколко причини - допадна ми дизайна панела, може да се осветява в приятна зелена светлина (като таблото), цената му е 215 лв. в Технополис и не на последно място: има слот за USB (нямам намерение да правя грешката да ми се търкалят дискове из колата).
Всички CD-та от този клас са с близки възможности. Важно е да се подберат хубави говорители!

Препоръчвам да не пазарувате от Техномаркет!!!

Мога да добавя, че се работи доста удобно с него. Потенциометъра е добре издаден напред, регулирането е стъпално, навигационните бутони са големи и лесно се управлява. Дистанционното също е удобно.

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Пон 05 май 2008 23:02

LiRiX написа:
SPL написа:Стандартните колони във вратите на Голф 3 са 16.5 сантиметра,най-добрия вариант за малко пари са
Hertz DCX 165 65лв

А тези отпред на голфа колко са големи? 10см ли? На тях май не може да им се сменя решетката с по-готина?

не мисля, че ще намериш точно с такива размери и да паснат и да 10 см. са !

В задните врати имаш ли място за говорители ? На мойте навскъде всичко беше с декоративни капаци ;)

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Вто 06 май 2008 9:45

webdude написа:
LiRiX написа:
SPL написа:Стандартните колони във вратите на Голф 3 са 16.5 сантиметра,най-добрия вариант за малко пари са
Hertz DCX 165 65лв

А тези отпред на голфа колко са големи? 10см ли? На тях май не може да им се сменя решетката с по-готина?

В задните врати имаш ли място за говорители ? На мойте навскъде всичко беше с декоративни капаци ;)

И аз така си мислех за предните, но все пак да питам.

Отзад има място за говорители, но кабели няма :shock за сега ще купя 2 предни и по-нататък за задните врати, че голяма набутвация става иначе.

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Вто 06 май 2008 11:44

LiRiX написа:
webdude написа:
LiRiX написа:
Hertz DCX 165 65лв

И аз така си мислех за предните, но все пак да питам.

Отзад има място за говорители, но кабели няма :shock за сега ще купя 2 предни и по-нататък за задните врати, че голяма набутвация става иначе.

Пич ... аз нямах кабели никъде ... те не се прекарват толкова трудно (и най важното е, че няма нужда да сваляш кората на вратата) :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”