Пищялки на Голф 4 -задна врата
- muko
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR 1991
Пищялки на Голф 4 -задна врата
Може ли някой да ми каже къква е големината на пищялките на задните врати който се намират до дръжката за отваряне?Че нямам а искам да си сложа....
Последна промяна от muko на Сря 28 май 2008 15:08, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- muko
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR 1991
Вратата си има дупчица с метална мрежичка и отзад е запушено със дунапренче така,че трябва само да разбера размера на пищялката за да си купя и да ги поставя...............
Въпроса ми е дали някой незнае размера за да мога да ида в магазина и да си купя...или някъде да мога да си сваля каталог на колоните в колите.Бях гледал някъде .....ама къде ли?Имаше каталог на всички марки и модели...къде са колоните и каква е големината.
Въпроса ми е дали някой незнае размера за да мога да ида в магазина и да си купя...или някъде да мога да си сваля каталог на колоните в колите.Бях гледал някъде .....ама къде ли?Имаше каталог на всички марки и модели...къде са колоните и каква е големината.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
muko написа:Вратата си има дупчица с метална мрежичка и отзад е запушено със дунапренче така,че трябва само да разбера размера на пищялката за да си купя и да ги поставя...............
Вземай един шублер и мери.Кво тоокова трудно, ако не намериш сайт за размерите.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”