кондензатор (свързване)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Вто 08 юли 2008 21:28

malolitrajkata написа:
cerber4o написа:Колега ако ставаха така фокусите хората да си навържат коледна елха от такива дребосъци вместо да дават маса пари за истински голям кондензатор който да върши работа ... :twisted:

прави си , но аз бях длъжен да пробвам, а междо другото някои от колегите беше пробвал с подобни кондензатори и имаше ефект , затова аз мислех , че ще стане , но явно трябва да намеря други кондензатъори с по - добри характеристики.

Ако има ... треа... нз кфа да му е музиката ...
но при стапало и 1 12" едвали ще има ефект освен както казах да си направиш коледна елха от кондензаторченцинца :lol:

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Сря 09 юли 2008 0:53

cerber4o написа:
malolitrajkata написа:
cerber4o написа:Колега ако ставаха така фокусите хората да си навържат коледна елха от такива дребосъци вместо да дават маса пари за истински голям кондензатор който да върши работа ... :twisted:

прави си , но аз бях длъжен да пробвам, а междо другото някои от колегите беше пробвал с подобни кондензатори и имаше ефект , затова аз мислех , че ще стане , но явно трябва да намеря други кондензатъори с по - добри характеристики.

Ако има ... треа... нз кфа да му е музиката ...
но при стапало и 1 12" едвали ще има ефект освен както казах да си направиш коледна елха от кондензаторченцинца :lol:

С 2х 22000 мФ нищо неможеш да направиш, връзвал съм 2х22+1х 87 ти ще си ги сметнеш колко са,и...ефекта е едва осезаем, фаровете пак мигат и си като преди.
Трябва си 1Ф, колко хора са минали по тоя път, и как ли не са се мъчили да е*ат дявола, но нестава :wink:

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Сря 09 юли 2008 18:26

los_tigros написа:
d.borimirov написа:spam
los_tigros написа:Един съвет:НЕ си копувай кондезатор от БГ.Цените са ужасни.Поръчай си от Щатите.Можеш да си вземеш нещо много по-голямо на същите или по-малки пари.За сравнение моят е 24 фарада и струва малко повече от един 3 фарада в България.
:applause:

даи саит4е, защото може да си много полезен и за други хора които 4етат темата

Нещо такова е само че този е 20 фарада.Моя не се сещам сега точно кой модел е.

http://www.sonicelectronix.com/item_120 ... X-20F.html

Това е от моята тема и този колега дава мн добра оферта погледни щом наистина ти трябва конденз и то може да се каже не мн скъп :да:

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Сря 09 юли 2008 21:23

cerber4o написа:
los_tigros написа:
d.borimirov написа:spam
los_tigros написа:Един съвет:НЕ си копувай кондезатор от БГ.Цените са ужасни.Поръчай си от Щатите.Можеш да си вземеш нещо много по-голямо на същите или по-малки пари.За сравнение моят е 24 фарада и струва малко повече от един 3 фарада в България.
:applause:

даи саит4е, защото може да си много полезен и за други хора които 4етат темата

Нещо такова е само че този е 20 фарада.Моя не се сещам сега точно кой модел е.

http://www.sonicelectronix.com/item_120 ... X-20F.html

Това е от моята тема и този колега дава мн добра оферта погледни щом наистина ти трябва конденз и то може да се каже не мн скъп :да:

:shock е*ати цените, направо ме застреля от упор, харесах си поне 10 неща, който в бг ще излязат.... :shocked :roll:

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Сря 09 юли 2008 21:49

Така си е ... колегата беше мн полезен с този савет дано повече хора го видят и да си помислят дали ше дадат 200 за 2 фарада или 300 за 20 фарада :да:

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Чет 10 юли 2008 7:52

Към тия 300 лв. не забравяй митата и акцизите. Отива ти 450 лв. автоматично ,ако немаш познати митничари. Или ако не ти го пратят като подарък за което трябва да се уговориш с фирмата доставчик. Относно самата тема. Най-нискобюджетното решение е два кондензатора по 200 000 мф. . Могат да се купат за 8-9 лв. Успяваха да устискват на два усилвателя 4х50 + 1х90. Само гледай волтажа да не по нисък от 18 волта. В София се продават срещу синегогата на Екзарх Йосиф има едно магазинче за радиочасти. Но не съм минавал там поне от година.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”