тва не мога да го разбера.....ако ги отворите тея котии и видите какви говорители са монтирани ще си посегнете на живота

cerber4o написа:JBL ако държиш на тея 2-та избора но ако си сложиш херц за мен ти имаш температура ... нищо лошо обаче като чух на колегата с 4-ката от събора херц-а прао ми паднаха като марка в очите и то мн яко
mafiacartel написа:cerber4o написа:JBL ако държиш на тея 2-та избора но ако си сложиш херц за мен ти имаш температура ... нищо лошо обаче като чух на колегата с 4-ката от събора херц-а прао ми паднаха като марка в очите и то мн яко
А дали е настроен усилвателя и плеера както трябва и какъв е бил той, дали кутията е сметната както трябва да включа ли и фазоинвертора в сметките. И още нещо занеш ли какво точно да слушаш на тоя бас като си тръгнал да ги сравняваш. То че свири ,свири ,но как свири се пита в цялата тая работа
cerber4o написа:mafiacartel написа:cerber4o написа:JBL ако държиш на тея 2-та избора но ако си сложиш херц за мен ти имаш температура ... нищо лошо обаче като чух на колегата с 4-ката от събора херц-а прао ми паднаха като марка в очите и то мн яко
А дали е настроен усилвателя и плеера както трябва и какъв е бил той, дали кутията е сметната както трябва да включа ли и фазоинвертора в сметките. И още нещо занеш ли какво точно да слушаш на тоя бас като си тръгнал да ги сравняваш. То че свири ,свири ,но как свири се пита в цялата тая работа
Ами да ... представи си аз си знам какфо искам от басс-а си искам кат го пусна да продължава да е плътен и да ми набива тъпите тъпанчета в тъпата тиква като прекаля с усилването ... а не да имам само "звук" на басс ...
А щом имаш "яка" музика преара ли да не мое си настроиш ?
или да не ти е изчислена касата ?
mafiacartel написа:cerber4o написа:mafiacartel написа:cerber4o написа:JBL ако държиш на тея 2-та избора но ако си сложиш херц за мен ти имаш температура ... нищо лошо обаче като чух на колегата с 4-ката от събора херц-а прао ми паднаха като марка в очите и то мн яко
Ами да ... представи си аз си знам какфо искам от басс-а си искам кат го пусна да продължава да е плътен и да ми набива тъпите тъпанчета в тъпата тиква като прекаля с усилването ... а не да имам само "звук" на басс ...
А щом имаш "яка" музика преара ли да не мое си настроиш ?
или да не ти е изчислена касата ?:) Брат ти си само за "SPL"
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта