Ако имате време искам да ми дадете мнението си за тези плеери!
www.chinavasion.com 2DIN
Струва ли си?
Моля за съвет за DVD
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Ами да,ако вземем като пример тези плеърчета който си посочил,разликата в цената е минимална,но ако разгледаш сайта на pioneer ще се убедиш,че един cd player 2din без DVD е около 300 евро,а с dvd са доста по-скъпички.
Нека изчакаме малко,може да има колеги който да имат плеърчета от тази марка,да се изкажат и те!
Нека изчакаме малко,може да има колеги който да имат плеърчета от тази марка,да се изкажат и те!
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Аз съм се интересувал по принцип колко ми излиза с доставката!По UPS или DHL се оскъпява с около 30€!А за това че могат да го откраднат не се притеснявам толкова като имам пълно каско!А и да го откраднат няма да ме боли толкова за 150-160€ отколкото ако сложа някоя скъпа марка и да ми е гадно!Дори днес видях че тук има един които се продава за 170€ и мога да го платя след като го получа!
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
soto73 написа:Аз съм се интересувал по принцип колко ми излиза с доставката!По UPS или DHL се оскъпява с около 30€!А за това че могат да го откраднат не се притеснявам толкова като имам пълно каско!А и да го откраднат няма да ме боли толкова за 150-160€ отколкото ако сложа някоя скъпа марка и да ми е гадно!Дори днес видях че тук има един които се продава за 170€ и мога да го платя след като го получа!
Къде тука ?? Може ли да покажеш за какво иде реч ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”