Мултимедия за VW и Ауди - комплексни решения и съвети
Мултимедия за VW и Ауди - комплексни решения и съвети
Най-често задаваните въпроси свързани с по-новите модели автомобили са как да направим така, че да гледаме ДВД или друг видео източник на екрана на навигацията. Как да слушаме МР3 или Ipod без да сменяме оригиналното радио? Как да свържем неоригинален чейнджър към съществуващата оригинална система? Всички тези въпроси имат решение. И това решение в повечето случай е доста по-евтино от решенията предлагани от автомобилния фирмен сервиз или от аудио-монтажните центрове. В някой случай дори е съвсем безплатно. Ако имате въпроси относно радиоприемниците и навигационните системи MFD, NAVI PLUS, RNS, MFD2, GAMMA5 и др. монтирани в по-новите модели на VW, ще се опитам да намеря най-доброто решение за вас. Въпросите си задавайте на ЛС или на тел. 0896/555344. Консултацията е съвсем безплатна.
Принципно може, но в някой случай е необходимо поставянето на допълнителен интерфейс. Съответно веднага възниква и въпроса за цена от страна на питащия и от там влизаме в дискусия с Вас дали това е комерсиална търговия или не. Нека се разберем така - на техническите въпроси ще отговарям тук, за го виждат всички. На въпросите свързани с цени на модули и интерфейси ще отговарям на ЛС или по телефона.
1.Досега не съм те обиждал
2.Не си ти тоя, който ще ми казва да се обаждам
3.ВИЖ ТОВА: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=95928
2.Не си ти тоя, който ще ми казва да се обаждам
3.ВИЖ ТОВА: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=95928
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
само за фенове
ако някой го интересува да ми пише, а не да се набутва с китайски боклуци,аз ще ви го направя без пари само за фенове дееее.
при мен вече работи кристално чисто и може да си връзвате каквото си пожелаете от gsm до i-pod всичко е въпрос на спойки и малко тенол пичове
апък др. път ще черпите

при мен вече работи кристално чисто и може да си връзвате каквото си пожелаете от gsm до i-pod всичко е въпрос на спойки и малко тенол пичове

апък др. път ще черпите

- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: само за фенове
maximoff написа:ако някой го интересува да ми пише, а не да се набутва с китайски боклуци,аз ще ви го направя без пари само за фенове дееее.
при мен вече работи кристално чисто и може да си връзвате каквото си пожелаете от gsm до i-pod всичко е въпрос на спойки и малко тенол пичове![]()
![]()
![]()
апък др. път ще черпите![]()
Колега можеш ли да помогнеш за Пежо 407 да предава монитора в движение ,и евентуално колко ще ти струва?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”