:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Може ли да се сложи ЦД на тази кола?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Може ли да се сложи ЦД на тази кола?

Мнениеот skotis » Пон 11 авг 2008 13:27

Изображение

Здравейте, искам да попитам някой дали е слагал или е виждал на Тойота Авенсис от старите добавено ЦД. Автомобила си има фабрично, както се вижда...въпроса ми е. според вас, възможно ли е да се сложи друго ЦД, освен вграденото? Аз така като гледам, може да се извади това над врътките, в което има процеп за диск и на негово място да се сложи новото ЦД, но какво ще стане с пулта за управление, който е отгоре (на дисплея се изписва температура, разход и др.) И също така там, гледам е доста овален отвора (в долната част) , а ЦД-то е правоъгълно... Според мен ще стане, но искам да чуя и други мнения...някой може и да се е сблъсквал преди мен с това.

пп: Това е колата на шефа ми, подарихме му за рождения ден ЦД Пайнер DEH - 600BT (моя идея), хубавото е че има блутут...

Потребителски аватар
nokia
Автомобил: Golf MK4
Двигател: AGR

Мнениеот nokia » Сря 13 авг 2008 16:22

става, купуват се стойки за сд-та. не са много скъпи! само, че за този модел незнам.. 90% би трябвало да има. провери в някой аудио сервиз.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Сря 13 авг 2008 21:31

В представителството на Тойота би трябвало да има ,но са скъпички. Купува се цялата декоративна решетка за стандарнто "CD". Трябва и да се вземе преходник за ел.инсталацията.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”