Значи въпроса е следния - дали този ( http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=257 ) говорител ще си отива с ето този усилвател ( http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=373 )
а ето го и СД-то ми

pro написа:усилватела ще е слаб за този говорител
canyoubounce написа::офф![]()
radi_nrj написа:Мислим дека са идеални
Това какво значи ?
radi_nrj написа:canyoubounce написа::офф![]()
Това какво значи ?
Приемам забележката. Идеята е, че е хубаво говорителя да има малко резерв, демек да е малко по-мошен от стъпалото(просто намаляш риска да си гръмнеш говорителя).
В случая е точно така. Ама PRO като написа, че сонито е слабо за този херц ми стана смешно.
Пример от дебелите книги: При 150вата, което е максималната мощност на говорителя той ще генерира 113.76Дб, а при 130вата - 113.14Дб.
Просто разликата е нищожна.
pro написа:radi_nrj написа:canyoubounce написа::офф![]()
Това какво значи ?
Приемам забележката. Идеята е, че е хубаво говорителя да има малко резерв, демек да е малко по-мошен от стъпалото(просто намаляш риска да си гръмнеш говорителя).
В случая е точно така. Ама PRO като написа, че сонито е слабо за този херц ми стана смешно.
Пример от дебелите книги: При 150вата, което е максималната мощност на говорителя той ще генерира 113.76Дб, а при 130вата - 113.14Дб.
Ами това е мое мнение. Говорител не се гори толкова лесно. Другото което е аз никога няма да си взема говорител и усилвател с една и съща мощност. когато усилвателя е по силен от говоритела е по добре и колегата ще може да си го изпъва(говорителя) както хората
Golf`mafia написа:pro написа:radi_nrj написа:canyoubounce написа::офф![]()
Това какво значи ?
Ами това е мое мнение. Говорител не се гори толкова лесно. Другото което е аз никога няма да си взема говорител и усилвател с една и съща мощност. когато усилвателя е по силен от говоритела е по добре и колегата ще може да си го изпъва(говорителя) както хората
колега не си прав много лесно се думкат говорителите ама адски лесно когато са по слаби от усилватела.Лично изгорях вече една бас каса.От тогава съм на мнението усилвателя една идея по слаб от говорителя и това е правилното решение.Дори по този начин колоната свири по добре от колкото да я дъниш на макс.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта