:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Въпрос за Пищялки и колони?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за Пищялки и колони?

Мнениеот Americanec » Чет 18 сеп 2008 15:17

взе да ми бръмчи колоната на предната врата(нешофьорската) .
Преди 3 месеца смених 2 те пищялки с нови сони от 34 лева,понеже старите оригиналните взеха да цъкат,бръм4ат,ззззззз ззз да правят димек като изби4ени...човека каза че не мои да се избичат пищялки и незнае защо така е станало.Тези сонито имат 6 месеца гаранция но ето че едната пак взе да бззз бзззз бззззз напрао ужас...И предната и тя взе таала да прави....
та да попитам от cd то ли се бича или ??? каква е причината....слушам много силно музика но....чак пък постояно да се развалят....

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 18 сеп 2008 15:19

Провери дали са свързани добре кабелчетата им.При лош контакт също така се получава.

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Americanec » Чет 18 сеп 2008 15:24

los_tigros написа:Провери дали са свързани добре кабелчетата им.При лош контакт също така се получава.

Ще проверя!!!.... но не ми се вярва..... трябва от друсането да са се извадели нещо....

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Americanec » Чет 18 сеп 2008 16:17

Americanec написа:
los_tigros написа:Провери дали са свързани добре кабелчетата им.При лош контакт също така се получава.

Ще проверя!!!.... но не ми се вярва..... трябва от друсането да са се извадели нещо....

пищялката - ...не е от кабелите.(но сега не се чуваше...зех да се замислям дали не не е несхто от кората..)...за другата колона...трябва ми по-вечко време за разглобяване на кората на вратата...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”