И ако да как става !
dinkonikolaev написа:хахаха пробвал съм с касетофона на москвича и стана та за ЦДто предполагам че става значи сигурен сам че има 2 кабела които се вразват за + те са с бушонче на всеки трябва да са червен и жълт кабел а минуса ти е черния.Аз го бях направил на един токоизправител от 220 го правеше на 9в и свиреше та тоя токоизправител е от едно старо радио мися че марката му беше ВЕФ или нещо такова
.Не мога да разбера защо искаш да го вразваш в къщи давай една цена и да го взимам ако ти е толкова непотребно
malolitrajkata написа:става, трабва да имаш трафче ,което да ти прави от 220в на 12в
свързването става както спомена колегата "+" на трафа свързваш с червения и жълтия кабел.жълтия се свързва защото е "стенд бай" режим и без него няма да тръгне. "-" към черния.
malolitrajkata написа:става, трабва да имаш трафче ,което да ти прави от 220в на 12в
свързването става както спомена колегата "+" на трафа свързваш с червения и жълтия кабел.жълтия се свързва защото е "стенд бай" режим и без него няма да тръгне. "-" към черния.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта