:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Колони в предни врати Г3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Колони в предни врати Г3

Мнениеот Klikacha » Сря 09 авг 2006 15:35

Искам да сложа 10 см колони в корите на предните врати на Г3. Сега там няма колони и дупки за колоните. Предполагам, че няма и кабели. Ще изрежа корите, ама не знам как да прокарам кабелите.

Някакви съвети?

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Сря 09 авг 2006 18:37

Вместо да дълбаеш и режеш, защто не си вземеш джобове от Г3 от някоя морга, дето има дупки за колони или си твърдо решен да са 10см., тъй като на нормалната г3 ако не се лъжа е 17 :)
А кабелите най-хубаво дай на някой, който работи това да го направи, ще ти струва максимум 20лв. Иначе някъде зад или под жабката трябва да минават.

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Re: Колони в предни врати Г3

Мнениеот perfekt » Сря 09 авг 2006 20:03

Klikacha написа:Искам да сложа 10 см колони в корите на предните врати на Г3. Сега там няма колони и дупки за колоните. Предполагам, че няма и кабели. Ще изрежа корите, ама не знам как да прокарам кабелите.

Някакви съвети?
Имам оригиналните от голф3 2бр- за вратите (с неудимови магнити) и 2бр-за таблото(които са пищялки с кондензаторите) цена на комплекта:60лв ако проявиш интерес мога и сними да покажа

Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колони в предни врати Г3

Мнениеот Klikacha » Чет 10 авг 2006 9:15

perfekt написа:Имам оригиналните от голф3 2бр- за вратите (с неудимови магнити) и 2бр-за таблото(които са пищялки с кондензаторите) цена на комплекта:60лв ако проявиш интерес мога и сними да покажа

Мерси, имам двулетнови Pioneer в таблото, за вратите съм предвидил още две 10 см двулетнови Pioneer и стига толкова за отпред, само трябва някой да ги сложи...

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 23 сеп 2008 19:11

и аз съм заинтересован за прекарването на кабелите ако някой го е правил сам моля да сподели опита си

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Съб 04 окт 2008 22:45

Мисля че дори не си струва да се говори за 10 см говорители във вратите при все че на таблото имаш такива.
За какъв ... са ти ?
Какво очакваш да се случи ? А цената им е съвсем малко по-ниска от сносни даже добри двулентови 17 см говорители.
Ще видиш че на фона на тези под стъклото изобщо няма да се чуват.
Миналата седмица правих това упражнение на моя пасат, пуснал съм тема и снимки. Ако е близко можеш да видиш как съм го правил при това съм с икономическо. Кабели и кабелни обувки ... от магазина.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 05 окт 2008 1:49

За да не пускам нова тема,може ли да ми дадете размери,марка и модел на говорителчета за таблото на г3.Пускам въпроса си тук защото виждам в мненията ви че имате такива говорителчета.Ако може отговор на л.с.

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Нед 05 окт 2008 12:31

моя голф никога не е имал говорители на предните врати. има само опроводяване от мястото за говорителя във вратата до куплунга на маншона на вратата, разположен на купето вече (там са буксите за ел.стъкла, огледала и др). От този куплунг трябва да се пуснат кабели до крайния усилвател (CD и/или др). Проблема е, че трябва да намеря съответната женска букса, която да се присъедини към куплунга, който е много заврян и не е лесен достъпа до него. Аз опитах с кабелни обувки, но не можах да нацеля пиновете и реших да сложа говорителите на задната кора :)

А говорителите на таблото подбрах, като ги взех от щанда и на място в колата ги мерих и си избирах от тези, които се събраха на мястото :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”