Задните 2 колони не свирят, как се свързват?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задните 2 колони не свирят, как се свързват?
Здравейте колеги, имам VW Венто със фабрични 6 говорителя (по 1 на всяка врата и 2 на таблото отпред), колата я купих без CD и си купих едно sony, на което пишеше 4 по 52 вата. колата си имаше букси и направо го свързах и тръгна, обаче задните 2 колони не свирят на задните врати. Не разбирам много от кар аудио и незнам проблемът в цд-то ли е или в свързването на колоните, и как да го оправя, благодаря ви предварително
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
-
- Автомобил:
- Двигател:
значи цд=то ми е CDX-GT424U на Sony http://www.sony.bg/product/ica-cd-tuner ... nicalSpecs притеснява ме че пише 4 по 52 вата, тъй като наистина в момента свирят 4 колони, но останалите 2 не свирят
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
По принци предните колони на тази кола се състоят от нискочестотен във вратата и високочестотен в таблото, демек тези 2 говорителя правят една тонколона(това е така заводско, но не е сигурно дали в твоята все още е така). Така, че ако говорителите отпред са оригинални или сменени с друга двулентова система няма проблем да вържеш и задни. Друг е варианта, че дори и заводско колата може да е излязла без говорители в задните врати, а само с капаци.
А това, че си включил Сонито сам означава че ако е било в гаранция вече не е.
Най добре първо виж дали изобщо има говорители в задните врати и ако има утиди в сервиз да ти ги свържат.
Много си ми далеече мама му стара, иначе щях да ти я свъша тая работа за едно кафе
А това, че си включил Сонито сам означава че ако е било в гаранция вече не е.
Най добре първо виж дали изобщо има говорители в задните врати и ако има утиди в сервиз да ти ги свържат.
Много си ми далеече мама му стара, иначе щях да ти я свъша тая работа за едно кафе

-
- Автомобил:
- Двигател:
пича от техномаркет каза че за сони не се иска да се ходи в сервиз за монтаж, а за панасоник и пайнер трябва. ако наистина гаранцията не важи вече и ако нещо недей си боже се счупи, аз го запомих кой е, ще отида и аз да му счупя на него нещо
за това дали изобщо имам колони във вратите не съм се сещал да погледна, после ще видя. а иначе може да пием и уиски вместо кафе, ама трябжа да си ходим с такси после.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”