Всичко за SONY CDX-GT620U
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Пускаш си един кабел за "+" и един за "-" от акумулатора червения и жълтия на "+" черния на "-" и си готов, само за плюса ти трябва едно кабелче с гнездо за предпазител,което се връзва на плюса, за да не стане някоя беля, продават се в магазините кар-аудио и не са скъпи около 3-5 лева. Аз моя така съм го направил с меден кабел квадрат и половина или два квадрата не си спомням и медни кабелни обувки.
Успех.
Успех.
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
ins1der написа:днес си купих такова сони втора ръка за 100 лв
но няма кабел с букса
има ли възможност някъде да се намери такава букса или ще трябва да запоявам кабелчета на всяко краче
и ако може да ми кажите кое краче за какво е
Колега няма на4ин да няма такава букса. Кастофончето под ръка и обикаляш всички магазини за електроника и авто магазини и магазини където продават такава техника и консумативи за тях. Ако там нямаш успех пусни 1-2 теми в няколко форума че търсиш да купиш такава букса. Това с слагането на кабелчета от теб е краен вариянт защото 1-то не е мн естетически издържано, не се знае дали няма да има някъде студена спойка и т.н. Успех с търсенето.
- AYSI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един глас за SONY CDX-GT620U!
Аз също се оборудвах със същото и съм много доволен за сега
Бях се наточил много яко за Pioneer, но за тези пари дето ги дадох (220лв. нов с гаранция от магазин) съм доста доволен! Има всичко, което ми трябва и добре работи нямам никакви забележки! И само да добавя, че еквивалент с подобни екстри на Пайнер е около 450-500лв.
сега съм на път да си подменям оригиналните колони с някои по-мощни и бас туба разбира се да разгъна възможностите на плеяра и на изходите му
А за начина на свързване ето едно линкче http://pdf.crse.com/manuals/3275495211.pdf
Аз също се оборудвах със същото и съм много доволен за сега

А за начина на свързване ето едно линкче http://pdf.crse.com/manuals/3275495211.pdf
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”