Искам да попитам имам касетофон Pioneer KEH -P6900R вади много добър звук и много готин бас само незнам какво да направия за да приспособа към него дискове защото касетките не могат да вадият такъв звук като радиото.
Ако знаете за някакъв чейнджър или друг начин пишете.

Въпрос за касетофон Pioneer
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за касетофон Pioneer
Meти написа:Искам да попитам имам касетофон Pioneer KEH -P6900R вади много добър звук и много готин бас само незнам какво да направия за да приспособа към него дискове защото касетките не могат да вадият такъв звук като радиото.
Ако знаете за някакъв чейнджър или друг начин пишете.
Виж тук:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=25930
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
musura написа:купи си един FM предавател за около 30-40 лева и един портативен МП3 плеър и така
Не знам на вас, какво ви е мнението за тези предаватели, но аз, от това което видях е, че тези 30-40лв не стават. По незнайно каква причина, това което аз тествах усилваше баса по някакъв много странен начин и звука ставаше ужасен. Независимо на коя чистота (na FM) да го настроя да го приемам като радио звука беше много по зле от на радиото да не говорим за CD

Тествах го на няколко коли с касетофони BMW III,Aiwa /само касетофон/, JVC /някакво CD/ и Pioneer 2800MP. И на четирите докато е намален звука горе доло става, но като се увеличи малко повече и почва странно да дръжди независимо от песента

Устройството нямаше възможност за промяна на звука (просто предаваше това което чете от usb). Връзваше се на запалката (не знам дали има други).
Може и аз да съм попаднал на някое прецакано предавателче, но мнението ми поне до сега е: не препоръчвам употребата на такова нещо

П.С.
Това си е мое мнение, дано не прецакам темата с излишни спорове. Ако има някой по скъпички предаватели може и да са по-хубави, но тогава вече няма смисъл при положение че мп3/cd player-ите вече не са чак толкова скъпи дори нови.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”