Муз. проект за Голф 3=ГОТОВ!
nokia написа:много радва голфа:) евала, сигурно ти е кеф сега като те поздравяват всички:))) тръпка си е
ще се радвам да го чуя. на някакви сбирки ходиш ли? извън Русе?
Остави поздравленията.Много време ни отне тая кола и сега просто се радвам,че е готова.Имам и други неща да правя по голфа външно,но сърце не ми дава да го вкарам пак в сервиз.

- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: хахаххахаха
dahlback написа:е дебела тлъста лай........
Добре дошъл във форума

Не смяташ ли , че първото ти мнение е меко казано "особенно" ?
Re: хахаххахаха
dahlback написа:е дебела тлъста лайнарска помио какво точно не ти харесва в басс м басс
че искаш да махнеш лепенката...
боли ме хуя за тая лепенка но преди 2 месеца беше много близак с нас а сега какво ти пречи ве дволична дебела курво...
когато кенан си скъсваше задника за твоя ебания голф в сервиза беше голям приятел а сега...
като е готов стана голям гъзар....боклук дебел
!!!!!!Извинявам се на модераторите!!!!!
Кой си ти бе ...................Явно ме познаваш,така че мисля че е тъпо да пишеш тук.Ела и ми кажи какво мислиш.Къде казах че ще махам лепенката бе?И коисте Вие от Бас М Бас?Аз познавам трима души там:Кенан,Ивелинка и Айхан?Ти кой точно си?Не мисля че си един от тях.Смятам че тук много сбърка..................................................................Колата в момента е в сервиза.Върви я наплюй ако искаш.Може да ти олекне.Пък и ще си спестиш много главоболия.
Така се случи,че вече тая кола ми писна.Всичко се разпродава:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117351
На някой ако му трябва сериозна музика
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117351
На някой ако му трябва сериозна музика

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”