Тръгнах да си купувам активно буферче за 140 лв на тъндър с 10" е 200W мощност (нереална

Обаче се случи така ,че видях тази простотия разглобена и останах потресен - касата е един малко по-дебел фазер и това е ,а усилвателят му е с интеграл ,а не с транзистори което значи ,че чисто физически реалната му мощност няма как да е повече от 35 вата ( макар да пише за него реална 100 вата

Направих касата от (едно старо 20 годишно ) ПДЧ,сложих 1 педя вата която предварително пресовах с ютията (3 часа отне - да бях си купил направо каменна вата

Ето няколко снимчици

До тук всичко ми излезна 10 лв за фолио и силикон
Взех си и усилвател блаупункт GTA 260 втора младост и заедно с кабелите всичко ми легна 110 лв
Имам доста въпросчета:
1. Препоръчайте ми подходящ нискочестотен говорител 8" (хареал съм си http://bgcarshop.com/product_info.php?products_id=46008 ),ако ще има басрефлектор отпред или може и 10 инчов ,ако няма басрефлектор. Тавана е 100лв
2.Като запуша с рака басрефлектора ,както и като го махна разликата е направо нищожна - за новият говорител да правя ли изобщо басрефлектор ,като се има в предвид ,че касата ми е с обел 23 литра
3. Усилвателят е вързан на бридж и настроен на LOWPASS 10 hz-150hz (нарактика вади всички честоти под 150 Hz) Има и някакъв режим flat - в книжката му не пише нищо за този режим - какво преставлява? На усилвателят пише 10 hz-150hz ,а в книжката му както се вижда на снимката по-долу 50-250hz - кое е вярното за този усилвател

4. Настроих го уж добре и чесно казано ми трепери гръдният кош при всеки ударен инструмент ,но сякаш има едно самовъзбуждане и ударите на барабана не са толкова отчетливи колкото ми се иска ,защото като че ли някакво постоянно ,нискочестотно бучене ги свързва. Естествено според мен главният виновник за това е говорителят ,но няма как да съм сигурен - вие какво ще кажете. Ако според вас и с друг говорител ще го има това ,изобщо няма да го сменям
дръпнах си програмката басбокс ,ама хич не мога да се ориентирам в нея - няма и никакви данни на говорител и усилвател