Колеги , при положение ,че слушам предимно радио в колата - има ли разлика в качеството при alpine,pioneer и sony - говоря за най ниските им класове. Въпреки ,че съм предимно на радио , нямам нищо протиив една инвестиция от 200 -тина лева за да си подобря озвучението. Има ли смусъм да се хвърлям на alpine (то 200 лв. не стигат за него де) или да си взема едно sony за 120-150 лв.
Само да спомена,че колата е Г4 с фабричните говорители (4 бр.)

има ли значение марката, ако слушам предимно радио
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте мотали човека.
След като не си притенциозен отговорът ми е: Не, няма значение марката стига да не я някой ВЕФ, Sang или друга подобна азиатска измет.
Както каза колегата антената е по-важна в случая.
Преди 2 години ми се прииска да слушам и CD-та и махнах перфектното заводско радио на VW (Blaupunkt).
Сегашното струваше примерно 200 кинта и не е по-добро като тунер.
Ако питаш обаче какво да си купиш. Купи си по-добро. Със сигурност ще дойде момента в който ще съжалиш че не си дал 30-50 лева повече за нещо по-добро.
Ако все пак не робуваш на марка, огледай се за някоя промоция, има добри попадения в големите магазини за по 160-170 лева.
След като не си притенциозен отговорът ми е: Не, няма значение марката стига да не я някой ВЕФ, Sang или друга подобна азиатска измет.
Както каза колегата антената е по-важна в случая.
Преди 2 години ми се прииска да слушам и CD-та и махнах перфектното заводско радио на VW (Blaupunkt).
Сегашното струваше примерно 200 кинта и не е по-добро като тунер.
Ако питаш обаче какво да си купиш. Купи си по-добро. Със сигурност ще дойде момента в който ще съжалиш че не си дал 30-50 лева повече за нещо по-добро.
Ако все пак не робуваш на марка, огледай се за някоя промоция, има добри попадения в големите магазини за по 160-170 лева.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Всичко е свързано - устройство - кабел - антена
На автокасетофон JVC - нисък клас - модел 2002 - съчетан с Бош кабел - и антена на покрива Hirshmann - освен Софийските радиостанции - хващам и две сръбски - стерео без пращене
/ тва във Пежото на тъста / - иначе в твоя случай препоръчвам Pioneer - аз съм с нисък клас плейър и прекъснат частично антенен кабел + телескопична антена / няква немско - китайска
/ - лови всички - без тия двете сръбските дееба 
На автокасетофон JVC - нисък клас - модел 2002 - съчетан с Бош кабел - и антена на покрива Hirshmann - освен Софийските радиостанции - хващам и две сръбски - стерео без пращене

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”