Та мисълта ми е ... т.е. посаветваха ме да се изрежат две дупки на кората под стъклото, за да излиза отнякъде самия бас, или зад подлакътника да се направят някакви въздуховоди ... ако някой се е зблъсквал с такъв проблем ... нека да даде един съвет

Winner25 написа:При мен свири различно според зависи как е завъртянаНай добре е като говоритела е към багажника.
Иначе за кората - и аз го мислех като вариант и е доста по-практично, но на мен лично ми се струва грозно
snupeca написа:Е не знам при вас как е но при мен на кората си свирят идеално, и не е чак толкова грозно според мен![]()
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=30235
jafara написа:Попринцип седи хубаво на кората, но зависи как се направи ... но определено като е в кутия свири много по-добре. Мисля да се консултирам тези дни с хора, който това работят и ще пиша
snupeca написа:jafara написа:Попринцип седи хубаво на кората, но зависи как се направи ... но определено като е в кутия свири много по-добре. Мисля да се консултирам тези дни с хора, който това работят и ще пиша
Абсолютно вярно, е че в касата ще думка по-яко, и като я направиш пиши как е, да видим аз какво да го права толкова място в багажника
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта