Ако някой ми помогне ще сам му много благодарен

racing_team_vidin написа:като натискаш бутончето "илл" сменя цветана бутоните повече са от 3, като си избереш някой цвят го задръж и сменя функцията си за цветовете на дисплея. ако го оставиш на 'Реинбоу" сменя цветовете като коледна елха. Ако ти трябва още нещо питай
JoroKN написа:Колеги можете ли да ми кажете как се включва скритото меню на това ЦД. Понеже един приятел горе-долу разбира но неможа да го намери ,а ми каза че е 100% сигурен ще има такова и можеш да си го направиш да свети дисплея в 3 цвята и още доста настройки![]()
(пробвахме с задържане на джойсника при изключено положение както е при модела DEH-4000 но не става
)
canev написа:JoroKN написа:Колеги можете ли да ми кажете как се включва скритото меню на това ЦД. Понеже един приятел горе-долу разбира но неможа да го намери ,а ми каза че е 100% сигурен ще има такова и можеш да си го направиш да свети дисплея в 3 цвята и още доста настройки![]()
(пробвахме с задържане на джойсника при изключено положение както е при модела DEH-4000 но не става
)
В изключено положение се задържа "SRC" /горе в ляво/ и се влиза в "скритото меню". Относно цветовете вътре има меню "custom color" в което поотделно се регулират червена,зелена и синята компонента на цвета. А иначе стандартните цветове се сменят от бутона "ill" /горе в дясно/. При натискане се сменят цветовете на бутоните, при задържане-на дисплея. Поздрави.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта