в каква кутия като литри да го плесна това:
http://www.audiosonido.com/images/produ ... cnical.pdf

каква кутия за тоз subwoofer
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
vit_autosofia написа:radi_nrj написа:Баш зад общината е в една къща. А Bass Box ще го пробвам довечера, че скоро правих reinstal на Windows и не съм го качвал.
Бях там питах,видях.Пича ми каза че тоз СУБ бил боклук.![]()
![]()
И можел да ми предложи друг.А аз отидох за кутия.И се прибрах без кутия
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати тъпанарите са станали тея, всички ламтят за кинти и ги мързи. Искал е да вземе повече пари ама накрая нищо не е получил

Най-сетне се сдобих с Bass Box и утре съм отпуска та ще се заиграя и ще мина да ти кажа какво излиза пък и ще пиша тук да знаят и колегите.
П.П. Люси, съжалявам, че съм те рзкарал напразно ама много неща съм купил от тях и не съм и предполагал. Но сигурно 'щото ме познават не ми се правят на философи.
- vit_autosofia
- Контакти:
radi_nrj написа:vit_autosofia написа:radi_nrj написа:Баш зад общината е в една къща. А Bass Box ще го пробвам довечера, че скоро правих reinstal на Windows и не съм го качвал.
Бях там питах,видях.Пича ми каза че тоз СУБ бил боклук.![]()
![]()
И можел да ми предложи друг.А аз отидох за кутия.И се прибрах без кутия
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати тъпанарите са станали тея, всички ламтят за кинти и ги мързи. Искал е да вземе повече пари ама накрая нищо не е получил![]()
![]()
(Лаком гъз нали знаем какво прави).
Най-сетне се сдобих с Bass Box и утре съм отпуска та ще се заиграя и ще мина да ти кажа какво излиза пък и ще пиша тук да знаят и колегите.
П.П. Люси, съжалявам, че съм те рзкарал напразно ама много неща съм купил от тях и не съм и предполагал. Но сигурно 'щото ме познават не ми се правят на философи.
мерси батка

- vit_autosofia
- Контакти:
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
dj_hio написа:radi_nrj колега ако не е тайна ще може ли да ме запознаеш как се смята обем на говорител
Аз ползвам програмата Bass Box 6 тя е лесна за работа и смята добре.
Преди да пристъпим към изчислиението на кутията трябва да си набавим едим минимум от параметри на говорителя, които съвестните производители предоставят в книжката на говорителя или представят на сайта им. Иначе трябва дасе измерват, което изисква апаратура, която не всеки има под ръка

Като кликнеш на линка в началито на темата най-долу в ляво има таблица с TS (или както са написани в случая electro-acoustic) параметри на говорителя. Зареждаш програмата кликваш върху бътона "Run design wizard" и следваш стъпките, въвеждаш TS параметрите на говорителя, избираш типа кутия - затворен обем, бас рефлекс или бандпас (след като си въвел параметрите на говорителя програмата подсказва кой тип е по-удачен за този говорител).
И като стигнеш до момента с въвеждането на размерите на кутията има бутон "Optimum" натискането на, който програмата дава оптимални размери.
Ако по една или друга причина тези размери не ви устройват може да се променят като с това се променя и перформънса на говорителя. Като задаваме нови размери програмата показва как се променя долната граница на честотния обхват на говорителя, груповите закъснения, честотната крива и т.н.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”