взех си усилвател Kenwood и момчето ми го даде към него , но и той не знаеше какво е ... джаджата е вързана към усилвателя

Малко помощ относно музика за кола
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Малко помощ относно музика за кола
Колеги , някой може ли да ми разясни това какво е ???
взех си усилвател Kenwood и момчето ми го даде към него , но и той не знаеше какво е ... джаджата е вързана към усилвателя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нискочестотен филтър с честота на срез 400 Хц. Служи за разделяне на сигнала между нискочестотни говорители и средно-високочестотни, за да се избегне претоварването на високочестотните с по-мощните сигнали с ниска честота и избягване на изкривяванията във високите честоти, ако те попаднат в нискочестотен говорител. В случая, можеш да използваш този филтър за подаване на сигнал към субуфър.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashot написа:Нискочестотен филтър с честота на срез 400 Хц. Служи за разделяне на сигнала между нискочестотни говорители и средно-високочестотни, за да се избегне претоварването на високочестотните с по-мощните сигнали с ниска честота и избягване на изкривяванията във високите честоти, ако те попаднат в нискочестотен говорител. В случая, можеш да използваш този филтър за подаване на сигнал към субуфър.
Бих казал че само първото и последното изречение е вярно !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”