:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Сваляне и поставяне на радиокасетофон/CD-mp3 player

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
uberko
Автомобил:
Двигател:

Сваляне и поставяне на радиокасетофон/CD-mp3 player

Мнениеот uberko » Нед 14 дек 2008 12:07

Преди да пусна темата потърсих, но не намерих конкретни отговори. А именно как да си сваля радиокасетофона (сони с падащ панел) и да го заменя със CD player. До колкото разбрах при някои са необходими някакви пластинки за да се освободи от леглото му. При мен необходими ли са и ако да от къде да ги взема?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 14 дек 2008 12:55

Ако си купуваш новото ЦД от магазин, а не на старо в кутията ще има 2 такива пластинки (освн ако не е Alpine щото там е по друг начин).

Лошото е, че различните марки използват различни типове захващане. Също и през времето една и съща марка си сменя типа захващане. Но ако новото ЦД е Сони вероятността неговите пластинки да стана за изваждане на касетофона е приблизително 80% пъхат се от 2-те страни на касетофона при, което освобождават касетофона от шейната и при издърпване на пластинките касетофона трябва да излезе с тях.

Успех.

П.П. За съжаление не знам къде се продават такива пластини отделно.

uberko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот uberko » Нед 14 дек 2008 13:07

Мерси за бързия отговор. Двоумя се между 2 cd-та на старо сони и пайнер в ниския клас и не съм решил все още. Май ще трябва да ида някаде да ми го свалят ако не намеря пластинки

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”