Авто тонколона Magnat
Авто тонколона Magnat
Някой може ли да ми каже зашо ми гори тубата Magnat Xpres 12'' захранвам го с усилвател Thunder TCA 2125 при положение че усилвателя е намален на средата дават ми акал да сложа филтър за средни или високи честоти който предпазвал от горене ама какъв трябва да е ако може някой да ми каже ще сам му благодарен
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Авто тонколона Magnat
vanko_5 написа:Някой може ли да ми каже зашо ми гори тубата Magnat Xpres 12'' захранвам го с усилвател Thunder TCA 2125 при положение че усилвателя е намален на средата дават ми акал да сложа филтър за средни или високи честоти който предпазвал от горене ама какъв трябва да е ако може някой да ми каже ще сам му благодарен

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
vanko_5 написа:Някой ако знае как са качват снимки да ми каже да кача и малко снимка
това е сайта
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/
даваш моят компютър,след това "brose", избираш си снимката която искаш да качиш, и снимката е качена , съответно си избираш кода взависимост от това дали искаш да виждаш снимката в цял размер или като линк
пп за два говорителя трябва по - голям обен съответно и мястото, което е останало свободно в багажника ти изчезва , затова харесай някои дръг говорител , които е по-мощен
пп разгледай бошманите , имат хубави модели и на добра цена
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
vanko_5 написа:То и моя свире ама за 3-4 месеца и изпушва миналия път изгоря сега намотките една върху друга майче са качиха незнам и аз какво става май говорителите неса с реални ватове
Това има една елементарна проверка, която може да направи. Ако намотката на говорителя е с диаметър 1 инч повече от 100 вата е трудно да се получат

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”