Вапрос за BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL дали става или не
- danio_d
- Автомобил:
- Двигател:
Вапрос за BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL дали става или не
Здравейте искам да попитам дали този усилвател е добър за парите си или не BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL или да ми дадете предпочитания за друг в порядака на 180 лв. Благодаря предварително...
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
lozan67 написа:Разрови се в Тунинг.бг за същите пари ше си намериш мниго по-добри втора употреба. Блаупунктите вече паднаха на нивото на Тъндарите.
говориш абсолютни глупости.нямат нищо общо като качество...и параметрите за мощност не са някакви супер преувеличени като на тъндър.имам 2 тъндъра и 1 блаупункт(маде ин кореа)свири идеално,а за тъндърите дават същата мощност но са доста по слабички и не можеш да ги усилиш на макс!имат по голямо изкривяване при макс.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Re:
icemenn написа:lozan67 написа:Разрови се в Тунинг.бг за същите пари ше си намериш мниго по-добри втора употреба. Блаупунктите вече паднаха на нивото на Тъндарите.
говориш абсолютни глупости.нямат нищо общо като качество...и параметрите за мощност не са някакви супер преувеличени като на тъндър.имам 2 тъндъра и 1 блаупункт(маде ин кореа)свири идеално,а за тъндърите дават същата мощност но са доста по слабички и не можеш да ги усилиш на макс!имат по голямо изкривяване при макс.
Додре де, а твоя Blaupunkt от кога е. Че те Немците станаха Китайци преди около 2 години, Преди това си бяха супер.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Re:
radi_nrj написа:Додре де, а твоя Blaupunkt от кога е
И какъв е?
- danio_d
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вапрос за BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL дали става или не
kolegi ve4e si vzeh THUNDER TCA-4075 za 90 leva ot edin priqtel i sviri mnogo dobre da vidim kolko 6te izdarji !!! 

- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много рядко някоя немска фирма да произвежда стоката си в Германия.Скъпа работна ръка и крайния продукт е скъп.моя блаупункт го взех точно като излезе модела мисля че началото на 2005 беше.производството е в Южна Корея.аз уча електроника в ТУ-Варна и мисля че нещата произведени в южна корея са поне 2 класи над Китайските стоки.Слушал съм и от много майстори че Южно Корейската стока е добра наистина спрямо Китай,но естествено че не може да се сравнява с Японската(ония жълтури мамата са си е...и
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм доволен имам GTA 2 ... имам и туба Блаупункт към него, за тази цена свирят супер..., но не го надувам до край щото колата ще се разпадне..
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”