2хPioneer TS-W 307 d2 в кутия с общ обем?Възможно ли е?
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
2хPioneer TS-W 307 d2 в кутия с общ обем?Възможно ли е?
Значи преди време бях с 2-та си пайнера ама в двойна кутия с разделен обем за всеки по отделно,но тази кутия беше мн голяма и закриваше резервната ми гума и при нужда мн трудно и бавно си я вадех,също така не ми оставаше място за багаж в багажника.Сега искам да си направя една здрава(от метал и дърво)кора за багажника на която да монтирам 2-та басс-а.Въпроса ми е:Ще бъде ли добре и по точно как ще свирят басовете като са в общ обем(обем-а на целия багажник),ще си пречат лимкак да ги свържа към усилвателя(+,-,-,+ демек единия е вързан на обратно),много ли ще им дойде обема в багажника?Усилвателя към който ще си ги вържа е Тъндър тса 4125,мн добре свири с тези говорители ама в кутия с отделни обеми.
- Lapotishkin
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеи колега ако не се лъжа това бияха 12ки обема на багажника може да се окаже голиам,но смиатам че ще свирят прилично.Но ако искаш да ти правиат главата мармалад върни ги в кутия.
Всъщност разликата ще е плътността на баса.Ако са в кутия Ще ти блъскат доста силно,но ако са сложени на кората ще ти издават не плътен звук а леко кух.За това среди се слагат на вратите и на кората а се слага кутия в багажника.Надиавам се да съм бил полезен.

- danio_d
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2хPioneer TS-W 307 d2 в кутия с общ обем?Възможно ли е?
Колега по добре си направи нова по малка каса но не ги слагаи на кората ас имам същия говорител пробвах го на кората на пасата ми почети не вади бас наи добре си е в кутия това е моето мнение!!!
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2хPioneer TS-W 307 d2 в кутия с общ обем?Възможно ли е?
колегата е мн прав ако се излъжеш да ги сложиш на кората ште е голяма грешка
приятел само в каса

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”