Въпрос за Car DVD!
Въпрос за Car DVD!
Колеги да попитам пратиха ми DVD за кола от Англия с 7" монитор марката е Wharfedale проблема е че чете само DVD и Audio CD! Какво може дасе направи по въпроса? Искам поне MP3-ки да просвирва 

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Re: Въпрос за Car DVD!
killaa написа:Колеги да попитам пратиха ми DVD за кола от Англия с 7" монитор марката е Wharfedale проблема е че чете само DVD и Audio CD! Какво може дасе направи по въпроса? Искам поне MP3-ки да просвирва
Да ти кажа за първи път чувам/чета някакъв плеър да чете DVD, а да не чете MP3... Обикновено всеки по-горен (или поне по-нов) формат покрива и по-малките (по-старите). Ако на него не пише МР3, може и да не чете, но... Ако пише някъде - вероятно е по-капризен откъм правенето на дисковете, щото има поне 5 начина (не само програми - 5 начина с Nero) за правене на МР3 диск... Ако има надпис - експериментирай със записвачката...
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
ако не си записваш на един дивиди диск 1000-2500 песни и си свиркай 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
сега стана инатересно... Wharfedale е една много престижна английска марка под която се продават САМО тонколони за домашна и професионална употреба.
Това, което си си купил е някоя китайска имитация и съм на 100% сигурен в това, което пиша защото на http://www.wharfedale.com Раздел Car Audio няма.
Още по интересното е, че има някакъв Южно Африкански мирър на оригиналния сайт в, който има някакво кар аудио. Но там не излизат никакви специфицации на нещата и единствения хедюнит, който имаха беше CD-MP3 Player. А има някои Е-магазини в, които се предлагат доста разнообразни плеъри на гореспомената марка за, които Warfedale нямат информация.
Тука стана мътна и кървава, но за съжаление си попаднал на нещо с неизясанен призход за, което никой нищо не знае.
Това, което си си купил е някоя китайска имитация и съм на 100% сигурен в това, което пиша защото на http://www.wharfedale.com Раздел Car Audio няма.
Още по интересното е, че има някакъв Южно Африкански мирър на оригиналния сайт в, който има някакво кар аудио. Но там не излизат никакви специфицации на нещата и единствения хедюнит, който имаха беше CD-MP3 Player. А има някои Е-магазини в, които се предлагат доста разнообразни плеъри на гореспомената марка за, които Warfedale нямат информация.
Тука стана мътна и кървава, но за съжаление си попаднал на нещо с неизясанен призход за, което никой нищо не знае.

radi_nrj написа:сега стана инатересно... Wharfedale е една много престижна английска марка под която се продават САМО тонколони за домашна и професионална употреба.
Да колега погледнах линка, на двд-то пише че е произведено за Agros England вероятно си прав че е China made

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”