търся антена за голф 2 ...

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: търся антена за голф 2 ...

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 28 авг 2009 0:02

колко често, ще ти крадат/чупят антената за да си избиеш парите и нервите/разочерованието по вграждане на антена. корпуса е метален и поглъща част от радио вълните, да не говорим, че антените имат препоръчителна дължина за да може да приеме качествено дължината на FM вълна.

tity
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tity » Пет 04 сеп 2009 12:54

Мога да ти предложа вътрешна антена на Zendar,която наистина хваща добър сигнал.Струва 45лв.0888503022

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 28 сеп 2009 12:21

vetso написа:Колега във мойта кола(голф 2) слушам радио на вътрешна антена, в колата на баща ми (опел вектра )слушам на външна, разлика във качеството няма(поне при мен е така).

Марка , цена и още инфо ако може ??

(Знам че външната лови по-добре . Неискам да дупча тавака , ако е требвало щеше да е направено преди да се боядише ! )

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 28 сеп 2009 12:34

да се изкажа и аз аз имам касетофон гама 5 от пасат 99 г.и го ползвам с един глупав кабел без антена ,хваща нечовешки добре всички станции и ги подържа по време на пътуване между градовете,та според мен е важен и радио приемника не само антената даже антената е на второ място,но това от моя опит :drunk

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 28 сеп 2009 12:41

На заплата май ще скокна до Авител да взема една такава и ще напиша отзиви. В момента съм пак с вътрешна от 5 лева и е пълен ташак, лови като за 5 лева :D

Вътрешната антена си е доста ефективна стига да е качествена. Новото Мерцедес Вито е заводско с антена която представлява 2 писти оформящи дипол, който се намира в горната част на предното стъкло. Въпреки, че е почти незабележим лови много добре, бих казал по-добре и от повечето телескопични.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 10 окт 2009 20:34

radi_nrj написа:На заплата май ще скокна до Авител да взема една такава и ще напиша отзиви. В момента съм пак с вътрешна от 5 лева и е пълен ташак, лови като за 5 лева :D

Вътрешната антена си е доста ефективна стига да е качествена. Новото Мерцедес Вито е заводско с антена която представлява 2 писти оформящи дипол, който се намира в горната част на предното стъкло. Въпреки, че е почти незабележим лови много добре, бих казал по-добре и от повечето телескопични.

Какво стана колега , взе ли антена ?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 10 окт 2009 21:01

Смених колата... Новата пак е Golf 3, но си има на тавана външна.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”