търся антена за голф 2 ...
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: търся антена за голф 2 ...
колко често, ще ти крадат/чупят антената за да си избиеш парите и нервите/разочерованието по вграждане на антена. корпуса е метален и поглъща част от радио вълните, да не говорим, че антените имат препоръчителна дължина за да може да приеме качествено дължината на FM вълна.
Мога да ти предложа вътрешна антена на Zendar,която наистина хваща добър сигнал.Струва 45лв.0888503022
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
vetso написа:Колега във мойта кола(голф 2) слушам радио на вътрешна антена, в колата на баща ми (опел вектра )слушам на външна, разлика във качеството няма(поне при мен е така).
Марка , цена и още инфо ако може ??
(Знам че външната лови по-добре . Неискам да дупча тавака , ако е требвало щеше да е направено преди да се боядише ! )
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да се изкажа и аз аз имам касетофон гама 5 от пасат 99 г.и го ползвам с един глупав кабел без антена ,хваща нечовешки добре всички станции и ги подържа по време на пътуване между градовете,та според мен е важен и радио приемника не само антената даже антената е на второ място,но това от моя опит 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На заплата май ще скокна до Авител да взема една такава и ще напиша отзиви. В момента съм пак с вътрешна от 5 лева и е пълен ташак, лови като за 5 лева 
Вътрешната антена си е доста ефективна стига да е качествена. Новото Мерцедес Вито е заводско с антена която представлява 2 писти оформящи дипол, който се намира в горната част на предното стъкло. Въпреки, че е почти незабележим лови много добре, бих казал по-добре и от повечето телескопични.

Вътрешната антена си е доста ефективна стига да е качествена. Новото Мерцедес Вито е заводско с антена която представлява 2 писти оформящи дипол, който се намира в горната част на предното стъкло. Въпреки, че е почти незабележим лови много добре, бих казал по-добре и от повечето телескопични.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:На заплата май ще скокна до Авител да взема една такава и ще напиша отзиви. В момента съм пак с вътрешна от 5 лева и е пълен ташак, лови като за 5 лева
Какво стана колега , взе ли антена ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Смених колата... Новата пак е Golf 3, но си има на тавана външна.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”