Въпрос за усилвател
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Re: Въпрос за усилвател
ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове 

-
- Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
- Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V
vackooo написа:ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове
Хахаа, не колега тук говорим за домашен усилвател

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
golf3cl написа:vackooo написа:ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове
Хахаа, не колега тук говорим за домашен усилвателна който музиката идва от лаптоп
аа еми не съм обърна внимание
-
vackooo написа:golf3cl написа:vackooo написа:ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове
Хахаа, не колега тук говорим за домашен усилвателна който музиката идва от лаптоп
аа еми не съм обърна внимание
Няма проблеми

-
Здравейте колеги, пак имам въпрос към вас. Значи имам 2 съба по 70вата използвам един канал за тях свързал съм ги последователно, обаче на кутията на съба (те са два говорителя) има и пищялка искам да свържа и нея обаче съпротивлението става много 12ома, та се питам може ли двата говорителя да ги свържа успоредно +и+ -и- да станат 2 ома и след това да свържа пищялката последователно -(пищялка)и +(двата плюса съба) и после вече + (пищялка) в усилвателя и -(съба)
П.П малко тъп въпрос знам
П.П2 Двата говорителя който са на съба са по 4ома парчето и пищялката и тя толкоз

П.П2 Двата говорителя който са на съба са по 4ома парчето и пищялката и тя толкоз
-
Никой ли не знае

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
golf3cl написа:Здравейте колеги, пак имам въпрос към вас. Значи имам 2 съба по 70вата използвам един канал за тях свързал съм ги последователно, обаче на кутията на съба (те са два говорителя) има и пищялка искам да свържа и нея обаче съпротивлението става много 12ома, та се питам може ли двата говорителя да ги свържа успоредно +и+ -и- да станат 2 ома и след това да свържа пищялката последователно -(пищялка)и +(двата плюса съба) и после вече + (пищялка) в усилвателя и -(съба)![]()
![]()
Пищялката като и вържеш филтер (в повечето случаи-кондензатор)последователно и след това нея с филтъра успорендо на говорителя, съпротивлението си остава 4ома.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”