купих си WV Б5.5 (на една седмица сам с него)който е с голямата навигация и се наложи да сменя акомулатора.До тук добре ,но когато реших да писна касетофона поиска код и се скапаха нещата сега ми изписва на мястото на кода Safe нямам представа какво да направя зада се оправи...
Благодарен сам на всеки които си загуби времето с мен и ще сам адски щастлив ако мога да му се порадвам скоро на радиото:)
Ако може да ми драсните на niko_dtg@abv.bg защото още ми е трудно да се ориентирам във форума, а неискам да пропусна ако някои се сети за мен

Проблем с навигацията на Пасат В5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с навигацията на Пасат В5.5
Последна промяна от brabus на Чет 26 ное 2009 21:29, променено общо 1 път.
Причина: Колега, заглавията трябва да са коректни!
Причина: Колега, заглавията трябва да са коректни!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с навигацията на Пасат В5.5
Ако собственика е българин и му имаш телефона, звънни му да го питаш дали има кода.
Вариант 2 е да свалиш навигацията и да видиш дали по нея няма кода записан някъде, или някъде из книжката на колата/навигацията.
Вариант 3 е да отидеш в сервиз където разкодират касетофони и да ти я разкодират.
Вариант 4 е да отидеш в сервиз или представителство на VW.
Вариант 2 е да свалиш навигацията и да видиш дали по нея няма кода записан някъде, или някъде из книжката на колата/навигацията.
Вариант 3 е да отидеш в сервиз където разкодират касетофони и да ти я разкодират.
Вариант 4 е да отидеш в сервиз или представителство на VW.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с навигацията на Пасат В5.5
аз пиша след "една" година ,но мерси за съвета за навигацията. не ми е дал книжката на навигацията а там го имаше кода...
Жив и здрав да си човече
Жив и здрав да си човече
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”