Въпрос за UPS

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Въпрос за UPS

Мнениеот golf3cl » Чет 14 яну 2010 0:39

Здравейте колеги , имам един стар УПс който е ненужен , а много искам да си сложа автомобилен амп вкъщи и се чуда мога ли да пригодя УПС-а да захранва усилвателя :roll:

Потребителски аватар
passat_rs
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57 T2

Re: Въпрос за UPS

Мнениеот passat_rs » Чет 14 яну 2010 1:48

миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на час :screwy нема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен :Mr Green Fun

golf3cl

Мнениеот golf3cl » Чет 14 яну 2010 9:56

passat_rs написа:миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на час :screwy нема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен :Mr Green Fun

А вътре има някъв голям трансформатор него мога ли да използвам или барабар с акумулатора ?

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 14 яну 2010 10:33

golf3cl написа:
passat_rs написа:миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на час :screwy нема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен :Mr Green Fun

А вътре има някъв голям трансформатор него мога ли да използвам или барабар с акумулатора ?

500VA стигат на един компютър+монитор да работят не повече от 10мин, сметни си сам разхода.

golf3cl

Мнениеот golf3cl » Чет 14 яну 2010 10:48

http://www.karatebulgaria.com/alex/images/car/1.jpg Колеги малко отклонение , току що изрових такъв усилвател който е на снимката <<< обаче му ги няма кабелите и щипките някой може ли да даде малко инфо ?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”