Въпрос за UPS
-
- Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
- Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V
Въпрос за UPS
Здравейте колеги , имам един стар УПс който е ненужен , а много искам да си сложа автомобилен амп вкъщи и се чуда мога ли да пригодя УПС-а да захранва усилвателя 

- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Re: Въпрос за UPS
миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на час
нема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен 

-
passat_rs написа:миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на часнема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен
А вътре има някъв голям трансформатор него мога ли да използвам или барабар с акумулатора ?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf3cl написа:passat_rs написа:миналата година и аз се опитах да направя нещо подобно имах упс с вграден акумулатор и можеше да се свърже и отделен та казах си аз щом черпи ток от отделен акумулатор значи и зарежда вързах усилвателя към упс-а и включих упс-а към мрежата индикатора на ампа светна но като му вързах един басс взе че индикатора угасна и тогава се сетих да замедя колко ампера зарежда тос упи и чудо 3 ампера на часнема сила и да захрани 2 вата крушка дано съм бил полезен
А вътре има някъв голям трансформатор него мога ли да използвам или барабар с акумулатора ?
500VA стигат на един компютър+монитор да работят не повече от 10мин, сметни си сам разхода.
-
http://www.karatebulgaria.com/alex/images/car/1.jpg Колеги малко отклонение , току що изрових такъв усилвател който е на снимката <<< обаче му ги няма кабелите и щипките някой може ли да даде малко инфо ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”