17-ки за предните врати
17-ки за предните врати
Здравейте, колата е поло 92г. Искам да попитам има ли тук някой, който да му е сложил 17-ки в предните врати. Искам да видя снимки как изглеждат (как стоят на самата врата). И другото, което ме интересува, е как е решил проблемът с окабеляването, защото колата е стара и не са прекарани кабели за централно или ел. стъкла. Бих се радвал на снимков материал 

Re: 17-ки за предните врати
Добре, нека променя въпроса по следния начин - на поло 2 кой какво си е сложил в предните врати (просто търся идеи)
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Колега аз мислех като теб да сложа отпред 17-ки но не стояха добре само на кората (нямам снимки) и затова си взех нови кори
и джобове от рено 19, който още не съм сложил поради това че си взех нова колата която си има оригинално джобове за 17-ки
Иначе с малко преправяне и епоксинта смола ще станат като фабрични, някъде имах снимки как стоят на някакъв от Англия, ще потърся да видя дали още ги пазя.

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Направи си отливки и няма да имаш проблеми.
Специални благодарности на bbboiko2004 за идеята с джобове от рено19. Така го и направих и сега да споделя плюсовете и минусите с колегите. Слагайки говорителите в отделен джоб, който не е вътре в кората на вратата се губи част от мекия бас. Освен това 17-ките малко ми запъваха и изрязах малка част от кората (1 ръбче). Както се вижда от снимката сега ми запъват ръчките за стъклата в колоните и се нуждая от ново инженерно решение за тях. Който има желание да даде идея е добре дошъл. Ето и снимков материал преди и след начинанието:
-
- Автомобил:
- Двигател:
според мен би се получило добре ако се направят нови джобове както съм ти показал на снимката и там в дълбочината под ръчката и изобщо целия джоб да е по плитък за да може при въртене на ръчката да няма допир с говорителя.това е добър вариант според мене само сидни да помислиш над него малко и ше стане. поздрави и успех в начинанието

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”