Здарвейте колеги,
някой да е виждал или пробвал това устройство.
Blaupunkt bluetooth/usb iterface
http://www.blaupunkt.com/us/7607545500_main.asp
пише че се свързва към изхода за CD changer и освен "свободни ръце" , просвирва МР3 файлове от USВ memory и се управлява от радиото на колата като CD changer.
Какво мислите - дали ще работи на VW радио ГАМА ?

Blaupunkt bluetooth/usb iterface - работи ли добре?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Blaupunkt bluetooth/usb iterface - работи ли добре?
Ако става дума за модела, който се предлага в Техномаркет, няма да работи с Гамата, както и с останалите фабрично-вграждани във Фолксвагените ни апарати на Блаупункт. Устройството е предназначено за работа САМО с предлаганите в търговската мрежа "синьоточкови" приемници. За фабрично-вгражданите се предлага друго устройство, което на външен вид е абсолютно същото, но вероятно се различава по фърмуера. Двете устройства се означават от Блаупункт с различен индекс, едното беше ххх..500, другото ххх..550. Дискутирали сме го този въпрос във форума, потърси темата.
По някаква причина в англоезичната версия на сайта на Блаупункт е показано само устройството тип 550. В немскоезичната са показани и двете.
Вариантите за това Гамата ти да просвири МП3-ки са или да си поръчаш от Германия подходящото устройство или да ползваш xcarlinк.
Имам съмнения, че устройство тип 500 може да се рефлашне с фърмуер за 550 и да проработи с фабрично вграждан във ФВ Блаупункт, но не знам доколко са основателни.
Колкото до блутута, не ти препоръчвам да използваш вариант, в който той е включен във входа за чейнджъра, защото това означава, че "свободни ръце" ще имаш само когато слушаш МП3-ки, респ. дискове от CD-чейнджъра, ако имаш такъв, но не и когато си на радио например.
По някаква причина в англоезичната версия на сайта на Блаупункт е показано само устройството тип 550. В немскоезичната са показани и двете.
Вариантите за това Гамата ти да просвири МП3-ки са или да си поръчаш от Германия подходящото устройство или да ползваш xcarlinк.
Имам съмнения, че устройство тип 500 може да се рефлашне с фърмуер за 550 и да проработи с фабрично вграждан във ФВ Блаупункт, но не знам доколко са основателни.
Колкото до блутута, не ти препоръчвам да използваш вариант, в който той е включен във входа за чейнджъра, защото това означава, че "свободни ръце" ще имаш само когато слушаш МП3-ки, респ. дискове от CD-чейнджъра, ако имаш такъв, но не и когато си на радио например.
ползвам варианта за VW повече от една година.
проблеми няма, купих го от ибей.
ако някой има въпроси- да ми пише ЛС.
работи безупречно, без почти никакви заблежки:)
най ме дразни че не може да ми свали тел. книга от нокията и че не ми изписва имена като ми званят, а само номера
проблеми няма, купих го от ибей.
ако някой има въпроси- да ми пише ЛС.
работи безупречно, без почти никакви заблежки:)
най ме дразни че не може да ми свали тел. книга от нокията и че не ми изписва имена като ми званят, а само номера
- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
донесоха ми Blaupunkt bluetooth/usb iterface.
нооооо се оказа че не е това което е за VW GAMMA.
продавам го - ако някой се интересува - на ЛС
Видях го колко струва в ТЕХНОМАРКЕТ Бурсас - давам го с 15% надолу
нооооо се оказа че не е това което е за VW GAMMA.

продавам го - ако някой се интересува - на ЛС
Видях го колко струва в ТЕХНОМАРКЕТ Бурсас - давам го с 15% надолу
Здравейте колеги.Аз съм нов във форума и искам да се извиня че ще ползвам темата за един мой проблем.Преди 2 дена си купих от техномаркет BLAUPUNKT NEW ORLEANS MP58. Монтирах го сам.Свиреше си добре дори като го увеличавах
Но на втория ден като го увеличих над 25(мах 50)ми изписа надпис TELEPHONE. Упътването го изядох с кориците и там пише само че когато към него е вързан телефон и има входящо повикване се намаля.При включване и изключване се оправя 1 от 20 пъти рестарта не помага..Най-сигурното е да го изключа за час два..А аз исках само да свири
Ако някой може да помогне с някакви предложения..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”