Малко питане за едно музикално изпълнение
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLO PAVLETI написа:Вили ще пробвам утре на срещата колко свиришИнтересен ми е Хертца как свири отпред.Също така се замислям да правиме некви джобове на вратите за да пусна и другите канали на едното стъпало.
ША та "свирна" нямаш грижа...
А за джобовете .. и аз имам такава идея.. ама 70-100 кинта на джоб ми идват малко множко..по-скоро се замисля за рязане и преправяне от Г3 например.. знам ли .. требе се експериментира...
Иначе имам мерак и сам да го направя, ама нещо са ми малко мътни тези материали.. смоли фибро съкло.. прочее....
Иначе съм навит на хавата скачам от раз...
@нии... ква е таз хава с разработка на говорители... дори в манюала не го пиши...

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
ми хавата е ( и това ми го разказаха в Бриад като си купих колоните -не си измислям) че една нова колона и трябва малко време да посвири за да се слегнат разни мембрани лепила полиуретани и прочее матриали, като в процеса постепенно се подобряват качествата на говорителя и след Х време вече си пушка.
един вид като новия двигател - докато е нов не върви като хората и не бива да се юрка...
моите накамичита сега свирят по-добре отколкото като ги купих
един вид като новия двигател - докато е нов не върви като хората и не бива да се юрка...
моите накамичита сега свирят по-добре отколкото като ги купих
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”