Здравейте!
Искам да си сложа радиокасетофон GAMMA V на Пасат Б4. Понеже той може да управлява CD чейнджър, мога ли вместо това да си свържа едно USB и да си ползвам флашка?

Въпрос за свързване на USB на GAMMA V.
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за свързване на USB на GAMMA V.
vpetrovbg написа:Здравейте!
Искам да си сложа радиокасетофон GAMMA V на Пасат Б4. Понеже той може да управлява CD чейнджър, мога ли вместо това да си свържа едно USB и да си ползвам флашка?
колега кажи ми моля те от къде да си намеря гама5 тъй като имам и то 2 бета5 ама подържат само предните колони а гамата подържа и четрите освен да приспособя на бетата да свирят и четрите ама няма да е същото
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Ето ама няма да е много евтино: http://www.solisto.de/en/caraudio , и друга алтернатива: http://www.xcarlink.bg/
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах идея, ако мога да пусна само едно кабелче отзад от входа за СД и на другия край, четец за карти или външно USB от тези за компютрите
. Дали няма да стане така?

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
buci1971 написа:vpetrovbg написа:Здравейте!
колега кажи ми моля те от къде да си намеря гама5 тъй като имам и то 2 бета5 ама подържат само предните колони а гамата подържа и четрите освен да приспособя на бетата да свирят и четрите ама няма да е същото
Колега в английския e-bay е пълно, пък и в немския...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”