Проблем с Pioner deh-p6000ub!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Pioner deh-p6000ub!!
Здр-те колеги.Имам един проблем с моя плеър Pioneer deh-p6000ub.Проблема е следния:слушам си музика от флашката нормално,но по-някога когато сменям песните ми прави проблем или по точно показва ми на плеъра че песента си върви но не ми се чува звука на песента(тоюа ми се получава само като сменям песента или превъртам ,но не след всяка смяна или превъртане).След като смена банда на тунер и после върна на USB сд-то изгасва или ми дава ерор и трябва да го рестартирам(да изкарам флашката или да изгася колата и да изкарам ключа от патрона или да сваля панела на сд-то).Ходих на майстор и тои ми каза,че проблема е от патрона на паленето,защото сд-то е вързано за него.Моляви някой ако може да помогне.10х предварително
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Re: Проблем с Pioner deh-p6000ub!!
Аз имах подобен проблем със същото CD и се оправи като смених кабела за USB-то.Дано и при теб да е така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще пробвам с друг кабел.Интересното е че това ми го направи преди 2 месеца някаде и после спря и сега пак ми го прави този проблем.
- kole7o
При мен песните тръгваха, но когато се разбуташе кабела прекъсваха и се превключваше на радио.После като бутна кабела пак се включваше на USB.Ходих в сервиза да му направят профилактика и казаха че нищо му няма, а пък проблема си остана, но като смених кабела се оправи.При мен обаче има и един друг проблем-някой mp3-ки не ги чете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен е така,но мисля че това е от флашката или по точно от прехвърлянето на песните от компа на флашката.Имам една песен която като е качих за 1-ви път си вървеше,но след това форматнах флашката и качих пак песента не иска.Това е бял кахър според мене.
- kole7o
Пробвай с кабела и кажи дали е станало
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”