Няколко въпроса - антенен усилвате, high input, радио beta

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Няколко въпроса - антенен усилвате, high input, радио beta

Мнениеот Winner25 » Сря 19 май 2010 1:12

Имам няколко въпроса.
1. Смених си антената и тази която сложих освен кабела за антената има още едно тънко кабелче. Предполагам че е за антенен усилвател. Вързах го към remote кабела на усилвателя. Проблем ли е че и усилвателя и антената са на 1 кабел?

2. радиото ми няма изходи за усилвател. Усилвателя има high input. Ako правилно съм разбрал може да му пусна сигнал от кабелите на колоните. Само че май ми трябва някаква букса. Продават ли се такива букси? Усилвателя е thunder 2120

3.Някой може ли да ми каже как се търсят станции ръчно на радио beta.
Не мога да намеря снимка на радиото но има 8 бутона разделени на две групи. Едните са от 1-4 за станциите, а другите са - DX,LO U и VF. Автоматично търсене се получава като натисна врътката за усилване. Аз обаче искам ръчно да си ги наглася :)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: Няколко въпроса - антенен усилвате, high input, радио beta

Мнениеот Winner25 » Пет 21 май 2010 9:22

Никой ли не може да помогне? Поне по първия въпрос :roll:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Re: Няколко въпроса - антенен усилвате, high input, радио beta

Мнениеот misho_GTI » Пет 21 май 2010 12:46

Winner25 написа:Имам няколко въпроса.
1. Смених си антената и тази която сложих освен кабела за антената има още едно тънко кабелче. Предполагам че е за антенен усилвател. Вързах го към remote кабела на усилвателя. Проблем ли е че и усилвателя и антената са на 1 кабел?

2. радиото ми няма изходи за усилвател. Усилвателя има high input. Ako правилно съм разбрал може да му пусна сигнал от кабелите на колоните. Само че май ми трябва някаква букса. Продават ли се такива букси? Усилвателя е thunder 2120

3.Някой може ли да ми каже как се търсят станции ръчно на радио beta.
Не мога да намеря снимка на радиото но има 8 бутона разделени на две групи. Едните са от 1-4 за станциите, а другите са - DX,LO U и VF. Автоматично търсене се получава като натисна врътката за усилване. Аз обаче искам ръчно да си ги наглася :)

1.Не е проблем, но си зависи от консумацията.
2.Да пускаш си кабели от задните говорители(или които са ти удобни) а букса би трябвало да си дойде с усилвателя.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”