Как да свържа Сд-то Нео

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Как да свържа Сд-то Нео

Мнениеот HukuTyY » Пон 21 юни 2010 10:37

Здравейте колеги.Искам да ви питам дали някой знае как точно да свържа сд-плеара в колата да си работи дори и да не е на контакт колата.Преди го бяха направили на постоянен + и така ми падаше акумулатора за 1-2 дена ако несе караше колата.След това го дадох на един "жичкаджия" да го направи да не е с постоянен + но тои го е направил сд-то да работи само когато и колата работи :shock .А така немога да слушам музика ако колата неработи :shock .Някои знае ли от каде да взема + че сд-то даси работи без да е запалена колата?Примерно само на първо положение на ключа за запалване.Или само ако ключа е пъхнат в контакта. :да:
Сд-то е Нео но незнам точно модела :banghead:

d1daka
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да свържа Сд-то Нео

Мнениеот d1daka » Пон 21 юни 2010 11:34

Че постоянния + се връзва за мемори-то демек жълтата жичка отива на червената а червената на жълтата тва е за преходника между ЦД-то и конекторите отзад виж ако е така размени ги би трябвало да стане :)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: Как да свържа Сд-то Нео

Мнениеот Winner25 » Пон 21 юни 2010 23:22

От инсталацията на колата трябва да има един червено-бял кабел. На него има постоянно 12в и минава през предпазител(последния). Трябва да има и по-тънък червен кабел който е 12в при контакт( не точно при контакт, ами като вкараш ключа и го завъртиш малко). Той идва от клемореда и на него няма предпазител, така че внимавай с него :wink: На сд-то има два кабела - жълт и червен. Мисля че жълтия е през контакт но не съм сигурен, затова погледни все пак :wink:
Имам същия проблем със сд нео. Вързано е както трябва и работи само при контакт. Консумацията му обаче докато не работи е доста голяма.
Да не те отчайвам, но ако акумулатора е по-стар или пък колата не се кара повече дни, проблема пак ще остане както и да го свържеш. Единственото решение да свържеш и двата кабе;а през контакт, но тогава няма да ти помни станциите и настройките. И като го пуснеш тръгва след 15мин(поне това с което аз имам проблем :Mr Green Fun )
А и кабела от инсталацията на колата не е предвиден за такъв товар :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”