Пасат Б-4 Вариант задни тонколони

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б-4 Вариант задни тонколони

Мнениеот walentin » Нед 27 юни 2010 12:16

Колеги, въпросът ми е относно задните тонколонки. На моя пасат Б-4 Вариант има дупки отзад,от двете страни зад облегалката, но ги няма тутурутките. Мисля, че така е излязъл от Емден, само с предни тутурутки. Та, могат ли да се сложат и задни, какви и как - жици-мици? И дали усилвателят на оригиналната Гама има мощност и капацитет да ги нахрани и тях?

Последна промяна от walentin на Нед 27 юни 2010 13:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Re: Пасат Б-4 Вариант задни тонколони

Мнениеот vanko_VW » Нед 27 юни 2010 12:53

ако имаш място за колони в задните врати,сложи там :arrow: при мен свирят доста добре
тези колони в багажника не вадят хубав звук,имал съм и не съм доволен(лично мнение)

а с тази гама ли си

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Нед 27 юни 2010 13:12

С по-старата.

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Нед 27 юни 2010 13:57

vanko_VW написа:ако имаш място за колони в задните врати,сложи там :arrow: при мен свирят доста добре
тези колони в багажника не вадят хубав звук,имал съм и не съм доволен(лично мнение)

а с тази гама ли си

Аз също нямам на Пасата,но имах на Ибизата и също не съм доволен.Слагат ги май колкото да се каже,че има колони.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Нед 27 юни 2010 18:08

Ето 1:1 заместител на оригиналните - Magnat CarFit 915 - това си бях взел за Б3-ката на цена около 40лв комплекта с 3 години гаранция. В комбинация с предните си свиреха съвсем прилично и достатъчно за пътниците отзад. Мястото от където ги бях взел (вече го писах в една друга тема) - в студ. град, в тунелчето на ректората(май) на техническия университет има едно магазинче за електроника, където предлагат и Магнат (представители са) но предполагам и другаде ги има. Мисълта ми е че цена/качество според мен са Ок. Окабеляването много вероятно да го има прекарано, ако не, имаш да закараш по 2 двойни жици (не е нужно да са дебели) от ИСО буксата, под таблото, та през щипките по прага, под задната седалка до отзад. Доста разглабяне има на корите в багажника, но се преживява. Ако се захванеш, предвиди си двоинозалепваща уплътняваща лента хем да си намалиш скърцането от багажника като сглабяш обратно - така и така ще си ги махнал.

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Нед 27 юни 2010 22:50

Dj_tuhla,благодаря ти много, колега!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”