Имам следния проблем с моито цд.
Включвам си CD-то пускам си радио и свири без да пращи и да се смущава от нищо и в момента които дам на контакт радиото изчезва и започва да пращи.Първоначално мислех че е от антената (колата е пассат Б3)която е в калника преместих я на тавана на колата обаче проблема си остана.Сложих и филтър на + и на - същата работа.Гледах антената да не е до някои силов кабел не е.
Къде може да е проблема?CD e JVC hameleon
http://www.youtube.com/watch?v=OkoPx4ozsyA

проблем с радиото
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с радиото
за мене проблема е във връзването на плейъра
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
rollin написа:за мене проблема е във връзването на плейъра
тоест.
в моменрта е вързан +на 1ервения кабел през филтър+ на жилтия кабел и -на черния останаха ми оранжев и син синия е за автоматична антена а оранжавия не го знам за какво е.
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Оранджевия вероятно е като включиш фаровете да ти намаля подсветката....
Дали плюсовия кабел дето ползваш не прави някви мизерии ?
Дали плюсовия кабел дето ползваш не прави някви мизерии ?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Нали и червен и жълт са след Филтъра?
- Namesata
само червенияpas1.8mi написа:Нали и червен и жълт са след Филтъра?

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Namesata написа:само червенияpas1.8mi написа:Нали и червен и жълт са след Филтъра?и жълтия ли трябва.
Той е даже по-важен.
- Namesata
Та да пиша пак ходих на маистор и тои каза да си сменя СД-то.Така се случи че продадох СД-то и си купих друго
http://911.bg/a2/avto-cd-pleiyri-sony-c ... 55722.html
и за да ми важала гаранцията трябваше да си го сложа в техополис.
Та оня ахмак в технополиса дървен философ махна филтри махна всичко махна бушоните дето бях сложил на + и - върза го директно(+ и - от акумулатора (кабелите си ги имаше))Пусна ЦД-то радиото си пръщи вика готов си.Аз добре питах го защо пръщи тои ми вика незнам тря да разглобя всичко за да видя от къде идва проблема.На устата ми беше да му кажа дали ще сваля двигателя ма си замълчах.
В идеалния център нямам проблеми всичко си хваща ок не пръщи мина ли Младост посока Дружба ,Горубляне или по Околовръстното почва да пръщи.
http://911.bg/a2/avto-cd-pleiyri-sony-c ... 55722.html
и за да ми важала гаранцията трябваше да си го сложа в техополис.
Та оня ахмак в технополиса дървен философ махна филтри махна всичко махна бушоните дето бях сложил на + и - върза го директно(+ и - от акумулатора (кабелите си ги имаше))Пусна ЦД-то радиото си пръщи вика готов си.Аз добре питах го защо пръщи тои ми вика незнам тря да разглобя всичко за да видя от къде идва проблема.На устата ми беше да му кажа дали ще сваля двигателя ма си замълчах.
В идеалния център нямам проблеми всичко си хваща ок не пръщи мина ли Младост посока Дружба ,Горубляне или по Околовръстното почва да пръщи.

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Виж,ако не се пребориш със сегашната ти антена това е най-доброто решение
P.S.Надявам се имаш този нагревател
pedalchobaba написа:Купуваш коаксиален кабел, от тънкия, около шест метра, прокарваш го от радиото по инсталацията дето върви в прага, до задното стъкло и връзваш последователно един обикновен кондензатор, не електролитен, а обикновен, със стойност между 1.0 и 3.3 nF на активния вход на нагревателя. Другото на маса. Изпитан метод. Ако тунера ти е читав, работи без проблем на УКВ.

- Namesata
bobocamaro написа:Виж,ако не се пребориш със сегашната ти антена това е най-доброто решениеpedalchobaba написа:Купуваш коаксиален кабел, от тънкия, около шест метра, прокарваш го от радиото по инсталацията дето върви в прага, до задното стъкло и връзваш последователно един обикновен кондензатор, не електролитен, а обикновен, със стойност между 1.0 и 3.3 nF на активния вход на нагревателя. Другото на маса. Изпитан метод. Ако тунера ти е читав, работи без проблем на УКВ.
това го има фабрично на някои пасати но трябва да разглобя половината кола за да пусна кабел до задния нагревател.
Последния варян закарвам колата в накои сервиз за кар аудио да ми го оправят това и така.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”